Wie gaat er mee naar Burning Man?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een exclusief festivalticket, een peperduur vliegticket naar Nevada, speciale kleding, woestijnsurvivalspullen: Burning Man is voor de gemiddelde man een dure grap. Zelfs als je er een paar maandsalarissen voor over hebt, lukt het soms niet om een kaartje te kopen voor het jaarlijkse festival. Omdat de fysieke versie dit jaar vanwege corona is afgelast, worden de deuren digitaal geopend. Wie gaat er mee? Misschien loop je online wel een van je favoriete modellen tegen ’t lijf. Maar niet heus.

Elk jaar vindt in de Black Rock-woestijn in Nevada het festival Burnin Man plaats. Tienduizenden mensen komen naar deze droge vlakte om een paar dagen vrijheid en blijheid te vieren. Op het festivalterrein bestaat geen geld, dus moet je er gewoon voor zorgen dat je zelf iets meebrengt of aanbiedt waar anderen iets aan hebben. Het gaat om dat gemeenschapsgevoel. En om foto’s van schaarsgeklede modellen.

Modellen en Influencers op Burning Man

Net als Coachella begon de hoeveelheid influencers en steenrijke VIP-bezoekers op Burnin Man de laatste jaren de spuigaten uit te lopen. Behalve hun goede looks en een vrachtwagen vol peperdure spullen om hun verblijf zo luxueus mogelijk te maken brachten ze weinig mee voor de ‘gemeenschap’. Dit reset-jaartje is daarom misschien wel lekker voor de organisatoren, die helemaal klaar waren met deze aandachtstrekkers die volgens hen de filosofie van het festival te grabbel gooiden.

Voor de neutrale kijker is het minder prettig. Wij konden die foto’s elk jaar namelijk best waarderen. Hoewel er dit jaar dus een online versie van de tijdelijke woestijnstad opengaat, betwijfelen we of beroemde modellen als Paris Hilton, Alessandra Ambrosio, Nina Dobrev en anderen in ‘blote bedoeïenen-outfit’ achter hun laptopje willen kruipen. De kiekjes die je daarvan kan schieten zijn namelijk minder sensationeel dan de foto’s hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jasmine Tookes (@jastookes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.