Maken de ‘voetbalvrouwen’ van All Stars ook comeback?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De (soms pijnlijk) herkenbare Nederlandse tv-serie All Stars keert terug op de buis! Alle oorspronkelijke acteurs, met uitzondering van de overleden Antonie Kamerling natuurlijk, schijnen een comeback te maken in dit vervolg op de serie over een amateurvoetbalteam. Allemaal leuk en aardig, maar zijn hun ‘voetbalvrouwen’ ook van de partij?

Na een film en een tv-serie van drie seizoenen is het nu tijd voor de ‘derde helft’ van All Stars. Komend jaar gaat de komedie/dramaserie over voetballende vrienden door BNNVARA nieuw leven ingeblazen worden. De omroep geeft aan dat zo veel mogelijk van de oude cast ook nu weer aanwezig zal zijn. De mannen zijn inmiddels aardig op leeftijd, dus wordt het voetballende gedeelte waarschijnlijk door hun kroost verzorgd.

Katja, Isa of Daphne?

Toch horen we niemand vragen of ook hun ‘voetbalvrouwen’ onderdeel zijn van de comeback? Hoe leuk het ook is om Casper van Kooten of Cas Jansen in hun nostalgische rol te zien kruipen, zijn wij benieuwd of we op de aanwezigheid van Daphne Deckers, Katja Schuurman en Isa Hoes kunnen rekenen. Daphne acteert tegenwoordig niet veel meer, maar die andere twee zullen waarschijnlijk wel van de partij zijn.

Lees ook: Katja’s yogastandjes voor in het vliegtuig

We zien vooral een rol voor Katja’s personage, barvrouw Nadja, weggelegd. Aangezien de inmiddels veteranen zelf niet veel meer op het veld zullen staan, maar vermoedelijk wel aan de bar van de kantine zullen hangen hopen we dat deze opvallend geknipte Nadja in al die jaren geen carrièreswitch gemaakt heeft.

Beeld: BNNVARA

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten