Gerucht: Emma Watson gaat eindelijk solo met toverstok

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Feminist Emma Watson heeft geen mannen nodig! Ze gaat liever met zichzelf aan de slag. Dus krijgt niet Harry Potter, niet Ron Wemel maar Hermelien Griffel een eigen spin-off!

Terwijl er in Hollywood alleen nog maar films worden uitgeserveerd waarin vrouwelijke heldinnen de lakens uitdelen, kan Warner Brothers natuurlijk niet achterblijven. Geen film kan meer zonder een diverse cast met het liefst een vrouw in de hoofdrol. Dát is waar je als producent op dit moment de meeste goodwill mee kweekt. Dus is het volkomen logisch dat een nieuwe spin-off van de Harry Potter-filmreeks niet om de beroemdste tovenaar ter draait, maar om zijn vrouwelijke sidekick. We vonden de betweterige Hermelien Griffel vroeger misschien irritant, maar voor een volwassen Emma Watson die met haar magic wand zwaait kopen we graag een bioscoopkaartje!

Lees ook: Emma Watson is nog even betoverend als vroeger

Harry Potter reboot met Emma Watson?

Hoewel Emma Watson het de laatste jaren juist ontzettend rustig aan doet op acteergebied doken er onlangs geruchten op dat Warner Brothers bezig is met een Harry Potter-reboot met een volwassen Hermelien Griffel in de hoofdrol. Er zijn weinig klussen waar Emma voor uit bed komt, maar als ze solo de betoverende heldin mag spelen gaat haar feministische hartje direct sneller kloppen. Zie je het al voor je? Het vaak gediscrimineerde ‘modderbloedje’ Hermelien laat alle bazige mannen links liggen om solo met haar toverstaf nieuwe avonturen te beleven. Die rol staat Emma op haar lijf geschreven! Het is nog maar de vraag of de filmstudio zó ver durft te gaan…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson)

Verrassende geruchten

Voor we te hard van stapel lopen: het zijn nog geruchten. Met de miljardenfranchise die Harry Potter heet in het achterhoofd zou het natuurlijk een krankzinnige move zijn om Harry, Ron en andere populaire personages volledig buiten beschouwing te laten in een eventuele reboot van de filmreeks. Hoewel goodwill kweken tegenwoordig hoog op de agenda staat bij grote Hollywoodproducenten, krijgen ze natuurlijk nog altijd liever een paar miljard op hun bankrekening dan een maatschappelijk verantwoorde veer in de reet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson)

Emma Watson heeft nieuwe vriend

Emma Watson is op dit moment meer activist dan actrice: haar Instagramkanaal staat vol met inspirerende teksten over belangrijke boeken, interviews en uitspraken van invloedrijke vrouwen. Haar laatste film dateert inmiddels uit 2019, en daarvoor had ze alleen in 2017 nog een hit met Disney’s Beauty and the Beast. De voormalig kindster heeft haar prioriteiten dus duidelijk eventjes anders liggen. Of er tussen al het protesteren en inspireren überhaupt nog ruimte is voor een man in haar leven? Jazeker! Emma Watson werd onlangs gespot met Amerikaans acteur Chord Overstreet. Ze zeggen wel eens: achter elk groot man staat een sterke vrouw, maar achter sterke vrouwen als Emma Watson staat gewoon ‘n enorme geluksvogel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?