De zwoele praatjes van VVD kamerleden Bente en Dilan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In verkiezingstijd trekken politici letterlijk alles uit de kast om de kiezer te bereiken. Sommige schuiven aan bij bekende praatprogramma’s of populaire podcasts. Anderen nemen het een stapje verder en beginnen hun eigen talkshow. Hoog tijd dus voor een bakje koffie met Bente en Dilan. 

Je hoort het goed. VVD-kamerleden Bente Becker en Dilan Yeşilgöz zijn hun eigen talkshow gestart. De twee waren in de ochtend te horen op de Facebook pagina van de VVD. De dames proberen met hun zwoele stemgeluid hun achterban in te lichten over hun laatste plannen. Dat maakt het tijd voor Bente en Dilal in the morning!

Lekker zwoel deuntje

De eerste paar minuten van de talkshow is er nog niet zo heel veel te horen, maar dat maakt het zeker niet minder de moeite waard. De show start namelijk met meest zwoele jazz deuntje dat je ooit gehoord hebt. Van achter je laptop of telefoon scherm kan je heerlijk mee swingen met het ware melodietje. Helaas wordt je daarna wel hard uit je ontspannen sfeertje getrokken door de schelle ochtendstem van Dilan. Krijt op een schoolbord is er niks bij.

Gelukkig went het snel en de mooie lach van beide dames maakt dan weer een hoop goed. De show begint met het gebruikelijke ochtendritueeltje, namelijk laten zien dat er ook echt koffie wordt gedronken. De show heet ‘Koffie met’, dus het moet zijn naam wel eer aan doen. Daarna wordt even de week doorgenomen. Bente heeft blijkbaar een zwaar debat met allemaal belangrijke vrouwen in de politiek en ook Dilan heeft een aantal debatten staan.

Humorloos half-uurtje

Nu de orde van de dag geweest is begint het echte gesprek. Een half uur lang halen de dames standpunten aan en duiken ze diepe gesprekstof in. Maar het gaat wel erg lang door allemaal. De spanning, snelheid en humor van een echte talkshow zit er dan ook helaas niet in. Een talkshow zonder humor? Ja het kan toch echt. Nogal opmerkelijk, aangezien Bente zelf aangeeft dat humor een van haar sterke kanten is. Hoewel ze misschien niet de grootste lachers op de hand zal halen, is Bente wel een goedlachse en vlotte dame met pit. En ook Dilan lijkt een hele gezellige dame. Dan moet er toch meer uit zo’n show te halen zijn?

Dilan (Dolly) Parton

Met een paar kleine aanpassingen moet het echter wel lukken van de show een grandioos groot succes te maken. Een optie is om Dilan elke aflevering een ander Dolly Parton nummer te laten vertolken. De politicus zingt graag keihard mee met Jolene. Dat ze helemaal niet kan zingen is niet erg, dat maakt haar niet zo heel veel uit.

Niet laten kisten

Hoewel de dames vanwege hun media optredens vaak wat negatief in het nieuws komen, blijven ze erg positief. je moet je vooral niet laten kisten door wat anderen zeggen. “Maak je niet druk erover, ga gewoon lekker door. Dat zou ook mijn oproep zijn aan alle meiden en jongens die de politiek in willen gaan.” laat Bente weten. Het zijn wijze woorden van een, in haar eigen woorden, eigenwijze, maar gezellige dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!