Douwe Bob

Artiest Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma is een Nederlandse Artiest. In 2012 won Douwe bob de talentenjacht: "De beste singer-songwriter van Nederland." In 2016 vertegenwoordigde Douwe Bob Nederland op het Eurovisiesongfestival. Douwe Bob heeft vijf albums uitgebracht en vele singles. Verder staat hij bekend om zijn turbelente levensstijl met veel drank en vrouwen. Zo heeft hij ook drie kinderen bij drie verschillende vrouwen.

Douwe Bob ouders

De vader van Douwe, Simon Posthuma, werd bekend met de ontwerpersgroep "The fool". Deze onterwerpersgroep werd bekend door de psychedelische LP-covers en hippie kleding die zij maakten. Ze hebben onder andere de schilderingen op het Apple Corps gebouw gemaakt. Dit gebouw is opgericht door The Beatles. De vader van Douwe Bob is op 81 jarige leeftijd overleden. De moeder van Douwe Bob heet Ellen Bernard, zij was vroeger een danseres.

Douwe Bob vader van drie kinderen

Douwe Bob is vader van drie kinderen, bij drie verschillende vrouwen. Hij heeft een zoontje genaamd Elias, samen met zijn verloofde Anouk. Hoe zit dit nou precies? Toen Douwe Bob en Anouk van Schaik samen waren probeerden ze een kindje te krijgen, maar dat lukte niet. Het stel ging hierna uit elkaar, maar in die tijd bleek Anouk zwanger te zijn. Nu zijn Anouk en Douwe dus weer verloofd. Hij heeft verder nog een dochter genaamd Bobby Lou, samen met Loes van Delft. Daarnaast heeft hij ook nog een dochtertje genaamd Ziggy. De moeder is niet bekend, wat wel bekend is, is dat ze een Surinaamse afkomst heeft.

Douwe Bob tattoo's

Naast zijn muziek staat Douwe Bob ook een beetje bekend om zijn tattoo's. Zo heeft hij eind 2022 een tattoo gezet van een grote roos met de naam van zijn zoontje Elias aan de voorkant van zijn nek. Voor Douwe zijn zijn tattoo's een soort van dagboek. Hij zegt er sowieso meer dan 30 te hebben en er nog wel meer te willen. Hij heeft ook vier namen van exen op zijn lichaam staan, hij zegt deze voor geen miljoen weg te laten halen, aangezien zij ook deel zijn geweest van zijn leven.

Nieuws

Douwe Bob zegt ‘ja’ tegen biertje om 8 uur ’s ochtends: ‘Drank is mijn valkuil’

Douwe Bob heeft een openhartig interview gegeven waarin hij duidelijk terugkijkt op zijn acties uit het verleden. En daar heeft hij een beetje spijt van. 
douwe bob

Profiel

Geboortedatum: 12 december 1992
Lengte: 180 cm
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Amsterdam
Woonplaats: Abcoude, Utrecht
Relatie: Ja, met Anouk van Schaik
Kinderen: twee Dochters: Bobby Lou en Ziggy, een zoon: Elias.
Beroep: Zanger
Instagram: De Instagram van Douwe Bob is @douwebob

Foto's

douwe bob
douwe bob