Zangeres Elize lanceert videoclip met Oranje Leeuwinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize heeft een clip online gezet van haar nummer Shoot Me Down met in de hoofdrol de Oranje Leeuwinnen. Zoveel powervrouwen in 1 clip zag je nog nooit!

De beeldschone zangeres Elize komt misschien nooit meer van haar imago als kind ster af, maar is nog steeds enorm hard aan het werk om nieuwe muziek te blijven maken. Haar laatste videoclip is een ode aan de Oranje Leeuwinnen, die Elize omschrijft als ‘de leukste vrouwen die ik ken’ en daar kan je haar geen ongelijk in geven. De clip van het nummer Shoot Me Down zit vol met powervrouwen. Een clip vol rauwe aantrekkingskracht die je gezien moet hebben.

Lees ook: Beeldschone Hockeyster Eva de Goede gaat nog steeds voor goud

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Een bijzonder live optreden

Een week geleden had Elize al de eer om de Oranje Leeuwinnen uit te zwaaien bij hun laatste training. Daar mocht ze ook al haar nummer vertolken tijdens de ereronde van de dames op het veld. Voor Elize een bijzonder moment, aangezien ze zich extreem verbonden voelt met de dames. Ze is enorm fan van de Oranje Leeuwinnen, die ze omschrijft als ‘powervrouwen die al jaren geschiedenis schrijven.’ Hoe de Leeuwinnen het gaan doen op de Olympische Spelen valt nog te zien, maar met zo’n aanmoediging zit de sfeer er in ieder geval goed in. De Oranje Leeuwinnen zijn klaar voor de strijd!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Van Live optreden naar videoclip

Het bleef echter niet bij een live optreden voor Elize. Ze was zo gecharmeerd, en terecht ook, van de Oranje Leeuwinnen dat ze samen een videoclip rondom haar nummer hebben opgenomen. Vanuit haar slaapkamertje bedacht Elize het idee en na wat heen en weer bellen met de KNVB was de bijzondere samenwerking geboren. Shoot Me Down is een nummer waar heel Nederland straks op gaat juichen en wat gebruikt zal worden als anthem bij de wedstrijden van de dames in Tokyo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Wild dansende Leeuwinnen

In de clip van het nummer zie je Elize, samen met de Oranje Leeuwinnen, lekker wild dansen op de muziek. Want de dames van het Nederlands vrouwenelftal kunnen niet alleen goed voetballen, maar blijkbaar ook heel verleidelijk dansen. En dat moet je gezien hebben. Bij het schrijven van het nummer moest Elize eigenlijk gelijk denken aan de Oranje Leeuwinnen en dat is maar goed ook, anders had je nooit kunnen genieten van deze bijzondere samenwerking.

 

De Oranje Leeuwinnen zijn klaar voor de strijd

Met hun nieuwe strijdlied zijn de Oranje Leeuwinnen klaar om Tokyo te gaan veroveren. Op 21 Juli staat de eerste wedstrijd op de planning en die spelen de dames tegen Zambia. Het belooft een mooie start te worden van een bijzondere Olympische Spelen. Maar na zo’n geweldig nummer kan het bijna niet anders dat de Oranje Leeuwinnen met een regen aan gouden medailles thuis komen uit Tokyo.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.