Yvonne Coldeweijer eet alleen maar broccoli voor slanke foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer moet binnenkort voor de camera verschijnen van top tot teen. Ze is nog niet tevreden met hoe ze eruit ziet. Daarom gaat ze op een streng dieet. Maar pakt ze zichzelf niet te streng aan dit keer?

Yvonne Coldeweijer vlogt dat ze binnenkort een shoot heeft en daarvoor duwt ze enkel een soort groenten naar binnen: broccoli. Niet het meest smakelijke voedsel, maar het is wel laag in calorieën en het is bewezen te werken als afvalmiddel. Yvonne heeft vast en zeker genoeg kennis opgedaan door het kijken naar andere BN’ers en hun tactieken om af te slanken. We weten helaas niet precies waar ze dit idee vandaan heeft gehaald, net als we nooit weten wie haar bronnen zijn. Yvonne is in ieder geval, zoals altijd overtuigd dat het waar is wat ze heeft gelezen. Zo overtuigd dat ze het zelfs online zet en erover vertelt in haar vlog. We gaan het binnenkort allemaal zien als de foto’s van haar shoot, met een nog slankere Yvonne, langskomen.

Yvonne Coldeweijer heeft een doel

Drie dagen lang zit ze al enkel aan de groente en het komt inmiddels wel een beetje haar nek uit, zo lijkt het. Gelukkig zien we ook op haar story dat ze al voor de camera heeft gestaan en dat de foto’s er zeker niet verkeerd uit zien. Het uiteindelijke resultaat moet nog komen, maar Yvonne lijkt alweer naar de Mcdonalds te kunnen inmiddels. Van dat calorierijke voedsel krijgt ze vast weer genoeg energie om over de avonturen van alle verschillende bn’ers in ons land te praten. 

yvonne auto brocolli

Yvonne Coldeweijer laat alles op haar afkomen

Of het nou gaat om shoots, broccoli of bekende Nederlanders, het enige dat deze blondine eigenlijk hoeft te doen is afwachten. Vooral de roddels komen vanzelf haar kant op, en vaak lijkt er ook nog enige waarheid in te zitten. Zo postte ze onlangs nog over Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman. En wat bleek? Er zat weer een kern van waarheid in. Geen wonder dat ze ook vertrouwen heeft in de driedaagse afslank periode met broccoli.

Yvonne versus Bibi Breijman 

Recent werd, onder meer door Yvonne, gepromoot dat de zanger Waylon zijn vriendin Bibi had bedrogen. Nadat Waylon nu zelf toegeeft dat dit inderdaad het geval was gaat Yvonne, vol overtuiging, verder met schrijven en posten over de zanger. De bedrogen Bibi is hier uiteraard niet heel erg blij mee en heeft genoeg om mee te dealen. Maar deze blondine laat haar en Waylon’s avontuur niet zomaar gaan. “The juice must go on” laat ze weten online en tijdens haar vlog.

Minder Yvonne binnenkort te zien

Helaas moeten we dus akkoord gaan met minder Yvonne binnenkort. Althans, qua gewicht. De Instagrammer en roddel-queen lijkt qua werk maar non-stop door te gaan met al haar praktijken. Roddel na roddel komt uit en het sappige kanaal draait op volle toeren. Een ding is dan ook zeker: van roddels en van de blondine krijgt Nederland nooit genoeg. Ook de shoot lijkt nu al niet mis te kunnen gaan, want velen staan in de rij voor de blondine.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!

Foto: Lies Zhara verwent haar volgers met kiekje van knellend topje

De blonde Lies Zhara draagt een hele wijde jumpsuit, maar om haar 'grote vriendinnen' goed in het zicht te houden, trekt ze zéér knellend topje aan!