Miljuschka Witzenhausen verbouwt haar gezicht op knotsgekke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen deelt wel een heel shockerende foto. Heeft de presentatrice haar gezicht laten verbouwen?

Miljuschka Witzenhausen deelt via een Instagram een wel heel opvallende foto. Op deze foto is te zien hoe Miljuschka een selfie maakt, met wel een heel apart gezicht. Zou er iets gebeurd zijn met de presentatrice? Of zou ze misschien toch plastische chirurgie zijn ondergaan? In ieder geval is het niet normaal als je gezicht er zo uitziet..

Miljuschka Witzenhausen verbouwt gezicht op gekke wijze

De foto die Miljuschka Witzenhausen op Instagram had gezet, shockeerde waarschijnlijk veel van haar volgers. De presentatrice en tv-kok is tenslotte razend populair op het platform, dus veel mensen zullen gegarandeerd deze foto gezien hebben. Miljuschka blijkt echter niet haar gezicht te hebben verbouwt, of plastische chirurgie hebben ondergaan. De presentatrice trok gewoon een gek gezicht, en maakte hier een selfie van. Waarom ze dit deed, is niet totaal duidelijk. Wel zet de brunette wat tekst bij het prachtige plaatje; “Jankbek, ze zeggen altijd kids hebben aan het einde van het schooljaar een kort lontje. Nou IK OOK“. Duidelijk is dus dat Miljuschka haar lontje vrij kort is. En met dit gezicht probeerde de presentatrice dat nog even extra duidelijk te maken..

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen krijgt het bloedheet van barbecuende mannen

Miljuschka Witzenhausen wint eerste plaats

Onlangs deelde Miljuschka Witzenhausen een leuke video. Op deze video was namelijk te zien hoe onze eigen tv-kok een prijs had gewonnen! Miljuschka had niet zomaar een prijs gewonnen, ze is namelijk gewoon eerste geëindigd in de FlavorFlav food top 100! Voor de mensen die niet weten was deze competitie inhoudt, dit is een uitreiking voor het beste kookboek of kok. Miljuschka ging er dit jaar dus met de eerste plaats vandoor, niet slecht hoor! Zelf was ze er ook zeker over te spreken, en besloot het dus ook te delen via Instagram; “OH MY… op nummer één van de FlavorFlav Food Top 100! Gisteren werd bekend wie dé Nederlandse smaakmakers zijn in de wereld van food tijdens dit event. En ik sta dus op nummer één, hoe dan? Vereerd!“. 

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen speelt met skippyballen achter de schermen

Miljuschka Witzenhausen wordt verleid door mannen zonder shirt

Onlangs deelde Miljuschka Witzenhausen een wel heel expliciete video via Instagram. Op deze video was namelijk te zien hoe de presentatrice helemaal versteld stond van twee mannen achter de barbecue. Deze mannen hadden allebei geen shirt aan en Miljuschka werd helemaal verleid door hun lijf. De presentatrice was sprakeloos. Dit was natuurlijk bedoelt als promovideo voor het nieuwe magazine van de brunette. Deze editie stond dan ook in het teken van barbecue recepten, en dat is te merken! Via deze video wil elk vrouwelijk schoon natuurlijk gelijk dit magazine halen, van Miljuschka. Of juist de mannen, die dan lekker zonder shirt kunnen gaan barbecuen. In ieder geval moet je dan wel zo’n lijf hebben als deze jongens, anders staat Miljuschka voorlopig nog niet zo met d’r mond vol tanden als nu. De brunette kan haar ogen niet meer ergens anders houden..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.