Yvon Jaspers koppelt ook BZV-deelneemster Froukje (27) aan man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvon Jaspers heeft inmiddels vele jaren ervaring als matchmaker. Sinds het meest recente Boer Zoekt Vrouw-seizoen boekt ze nu ook successen buiten de agrarische sector: BZV-deelneemster Froukje Kooter zocht boer, maar kreeg broer!

Na Boer Zoekt Vrouw is Yvon Jaspers stiekem ook begonnen aan Broer Zoekt Vrouw! Toen Froukje Kooter, één van de logés van Boer Jan, als eerste naar huis gestuurd werd besloot de presentatrice haar ‘BZV’-avontuur eigenhandig te verlengen. Ze stelde de vrolijke Brabantse voor aan haar broer, met alle gevolgen van dien!

Lees ook: Milou van BZV viert dertigste verjaardag in bikini

Broer Zoekt Vrouw

Normaal laat Yvon Jaspers voormalig kandidaten, zeker als ze er relatief vroeg uitvliegen, met rust. Bij Froukje Kooter (27) kon de blonde presentatrice het echter niet laten om namens haar broer Willem een berichtje te sturen. Froukje, die tijdens haar korte optreden in Boer Zoekt Vrouw aangegeven had totaal niet gecharmeerd te zijn van Boer Jans openbaringen over drugsgebruik, had nog maar net afscheid genomen van haar concurrentes toen de volgende vrijgezelle vent dus dankzij Yvon op haar pad kwam. En ze liet er geen gras over groeien…

Willem en Froukje op ‘stedentrip’

Wat blijkt? Froukje en Yvons broer Willem halen elkaars kinderen al op van school, en zijn ook al gezellig samen op ‘stedentrip’ gegaan. In tegenstelling tot traditionele BZV-deelnemers hebben zij hun vakantie wél gewoon uit eigen zak betaald natuurlijk. Bovendien hoefden ze zich geen zorgen te maken om camera’s en bemoeizuchtige BZV-twitteraars. Yvon Jaspers gaan ze vermoedelijk nog wél regelmatig tegen het lijf lopen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten