Milou van Boer Zoekt Vrouw viert dertigste verjaardag in bikini

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In de nieuwe vlog van Milou & Boer Bastiaan zien we hoe Milou eindelijk van haar gedroomde dagje strand kan genieten. Geen wakeboards, surfplanken en het wilde water – maar een handdoekje, tompoezen en een bikini!

Wie regelmatig de vlogs van Milou van Boer Zoekt Vrouw bekijkt, zal merken dat de blondine veel van haar ‘eigen leven’ in heeft moeten leveren om de relatie te laten slagen. Boer Bastiaan kán namelijk niet weg van z’n boerderij. Milou moest dus naar Zeeland verhuizen. Voor het eerst beleeft de net 30 geworden Brabantse ook in Zeeland een ‘Milou-momentje’: stranddag!

Lees ook: Milou (BZV) beleeft avontuurlijk zomer

Milou van Boer Zoekt Vrouw in bikini op strand

Je zou denken dat een stelletje uit Zeeland regelmatig op het strand ligt. Helaas voor Milou kan dat niet zomaar. Bastiaan is druk met de boerderij, en als hij naar het strand gaat wil hij het liefst op een plank staan. Niet bepaald rustgevend dus. Afgelopen week was Milou jarig, dus leek eindelijk háár wil eens wet te zijn. De surfplank bleef thuis – op deze stranddag was er alleen plek voor handdoeken, gebak en bikini’s! Zó geniet Milou dus!

Milou blaast dertig kaarsjes uit

Ook Milous verjaardagsfeestje kwam aan bod in haar nieuwste vlog. Er werd een flinke partytent opgezet in de achtertuin en de vlaai, chips en onvermijdelijke barbecue mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Zouden de stijve boerenheupen van de Zeeuwse genodigden nog losgegooid zijn later op de avond? Danseres Milou zal ongetwijfeld het voortouw genomen hebben…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten