Yolanthe Cabau beleeft spicy sportsessie op foto met bekende BN’er

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau doet voor haar sportmerk CABAU Lifestyle regelmatig een workout met BN’ers. Toen de actrice dat met haar nieuwste gast deed, werd het wel héél heet in de sportzaal.

Regelmatig plaatst Yolanthe Cabau een workout op het Instagram account van haar roze sportmerk CABAU Lifestyle. De fanatieke sporters kunnen op de app van het merk met die workouts meedoen. Om dat sportmomentje extra leuk te maken en de kijkers extra te motiveren nodigt Yolanthe af en toe een BN’er uit. De actrice heeft al heel wat leuke gasten uitgenodigd, zodat de video’s extra gezellig en leuk om naar te kijken worden. Zo waren onder andere Monica Geuze en Nina Warink bij de sportzaal van de actrice te gast. Van de titels “Train samen met Yolanthe & Monica” en “Lekker zweten met Nina Warink” wordt je natuurlijk wel extra gemotiveerd om te gaan sporten. Of in ieder geval om de workout video te kijken…

De spicy workout van Yolanthe Cabau en Rolf Sanchez

Natuurlijk nodigt Yo BN’ers uit die haar kijkers leuk vinden. In de nieuwe super motiverende workout video sport de actrice met zanger Rolf Sanchez. Dat is helaas wat minder leuk dan Monica Geuze of Nina Warink, maar het kan ermee door… Toch is het wel een erg spannende workout met de twee fanatieke sporters. Yolanthe en Rolf trainen hun sixpack in de video. Met die Spaanse en Dominicaanse spice van de twee is het gegarandeerd een hele hete workout. De twee doen zelfs wat leuke oefeningen samen, zoals fietsen met hun benen tegen elkaar en high fives geven tijdens de push ups. dat is te zien op de video hieronder.

Yolanthe Cabau focust zich volledig op sportmerk CABAU

Yo lijkt helemaal nergens anders druk mee bezig te zijn behalve haar eigen sportmerk. We zien de actrice niet vaak meer zelf op televisie of iets verschijnen. Toch zien we haar gezicht wel regelmatig op het Instagram account van CABAU Lifestyle voorbij komen. Daar staat ze wél altijd klaar om haar volgers te motiveren. Dat zou ze ook wel eens op haar eigen account mogen doen… Motiveren doet Yo niet alleen met de workout video’s, maar ook met filmpjes waarin ze bijvoorbeeld over haar proteïne shakes praat (super interessant dus!). Ze heeft zich helemaal in het sportwereldje gevonden, maar daar moet ze natuurlijk niet in doordraaien. We willen Yolanthe natuurlijk ook nog op televisie of in een film of serie zien…

spicy workout Yolanthe Cabau Rolf Sanchez

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau laat zien hoe ze zich in bad vermaakt

We zijn klaar met mysterieus gedrag Yolanthe Cabau

Op de foto hierboven is te zien dat Yolanthe de spicy workout afsluit met een spicy highfive met Rolf Sanchez. Toch zouden wij Yo geen highfive kunnen geven, want ze laat de laatste tijd helemaal niets aan ons weten. Via Instagram heeft de actrice nooit veel gedeeld, maar we merken nu ook dat ze minder op televisie komt. Ook is ze veel in het buitenland en laat ze weinig naar buiten over haar privéleven. Heeft Yolanthe Cbau het zo druk met haar sportmerk, of is er misschien meer aan de hand?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...