Yolanthe Cabau beleeft spicy sportsessie op foto met bekende BN’er

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau doet voor haar sportmerk CABAU Lifestyle regelmatig een workout met BN’ers. Toen de actrice dat met haar nieuwste gast deed, werd het wel héél heet in de sportzaal.

Regelmatig plaatst Yolanthe Cabau een workout op het Instagram account van haar roze sportmerk CABAU Lifestyle. De fanatieke sporters kunnen op de app van het merk met die workouts meedoen. Om dat sportmomentje extra leuk te maken en de kijkers extra te motiveren nodigt Yolanthe af en toe een BN’er uit. De actrice heeft al heel wat leuke gasten uitgenodigd, zodat de video’s extra gezellig en leuk om naar te kijken worden. Zo waren onder andere Monica Geuze en Nina Warink bij de sportzaal van de actrice te gast. Van de titels “Train samen met Yolanthe & Monica” en “Lekker zweten met Nina Warink” wordt je natuurlijk wel extra gemotiveerd om te gaan sporten. Of in ieder geval om de workout video te kijken…

De spicy workout van Yolanthe Cabau en Rolf Sanchez

Natuurlijk nodigt Yo BN’ers uit die haar kijkers leuk vinden. In de nieuwe super motiverende workout video sport de actrice met zanger Rolf Sanchez. Dat is helaas wat minder leuk dan Monica Geuze of Nina Warink, maar het kan ermee door… Toch is het wel een erg spannende workout met de twee fanatieke sporters. Yolanthe en Rolf trainen hun sixpack in de video. Met die Spaanse en Dominicaanse spice van de twee is het gegarandeerd een hele hete workout. De twee doen zelfs wat leuke oefeningen samen, zoals fietsen met hun benen tegen elkaar en high fives geven tijdens de push ups. dat is te zien op de video hieronder.

Yolanthe Cabau focust zich volledig op sportmerk CABAU

Yo lijkt helemaal nergens anders druk mee bezig te zijn behalve haar eigen sportmerk. We zien de actrice niet vaak meer zelf op televisie of iets verschijnen. Toch zien we haar gezicht wel regelmatig op het Instagram account van CABAU Lifestyle voorbij komen. Daar staat ze wél altijd klaar om haar volgers te motiveren. Dat zou ze ook wel eens op haar eigen account mogen doen… Motiveren doet Yo niet alleen met de workout video’s, maar ook met filmpjes waarin ze bijvoorbeeld over haar proteïne shakes praat (super interessant dus!). Ze heeft zich helemaal in het sportwereldje gevonden, maar daar moet ze natuurlijk niet in doordraaien. We willen Yolanthe natuurlijk ook nog op televisie of in een film of serie zien…

spicy workout Yolanthe Cabau Rolf Sanchez

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau laat zien hoe ze zich in bad vermaakt

We zijn klaar met mysterieus gedrag Yolanthe Cabau

Op de foto hierboven is te zien dat Yolanthe de spicy workout afsluit met een spicy highfive met Rolf Sanchez. Toch zouden wij Yo geen highfive kunnen geven, want ze laat de laatste tijd helemaal niets aan ons weten. Via Instagram heeft de actrice nooit veel gedeeld, maar we merken nu ook dat ze minder op televisie komt. Ook is ze veel in het buitenland en laat ze weinig naar buiten over haar privéleven. Heeft Yolanthe Cbau het zo druk met haar sportmerk, of is er misschien meer aan de hand?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!