Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Sylvana IJsselmuiden plaatst mysterieus plaatje om haar volgers gek te maken

De knappe blonde presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een foto op haar Instagram gezet waar ze haar volgers helemaal wild mee maakt. En ze heeft ook nog al haar kleren aan. Waar haar volgers dan zo op hol van slaan? Dat is het bijschrift dat Syvana geplaatst heeft. Ze vraagt haar volgers namelijk te gokken wat de knappe blondine aan het doen is. En haar volgers hebben daar natuurlijk de meest wilde fantasieën over. Zo staat er bijvoorbeeld een grote bank in de achtergrond, zoals je wel eens ziet in bepaalde ‘casting video’s’ voor volwassenen. Zou Sylvana dan die kant op gaan met haar carrière? Of heeft ze groot nieuws, bijvoorbeeld een verloving of zwangerschap die ze bekend wilt maken? Of nog erger, gaat ze weg bij Dumpert? Haar fans worden helemaal gek van de spanning.
Er is gelukkig niks aan de hand met Sylvana IJsselmuiden

Je hoeft je als fan van Sylvana geen zorgen te maken. De prachtige blondine gaat voorlopig nergens heen. Het was alleen een foto om te laten weten dat ze de nieuwe aflevering van Dumpertreeten aan het opnemen was. Vals alarm dus. Haar volgers halen collectief opgelucht adem. Nu de schok weg is, kunnen ze allemaal genieten van de foto van Sylvana. Want de blondine ziet er natuurlijk weer gewoon prachtig uit op het plaatje. Sylvana heeft altijd een natuurlijk charisma over zich heen waar je simpelweg niet omheen kan. De prachtige presentatrice heeft maar foto’s al heel wat losgemaakt bij haar volgers, die natuurlijk smullen van elk plaatje dat de blondine online zet. Gelukkig vindt Sylvana haar volgers hartstikke lief, dus zal ze niet snel stoppen met het delen van mooie kiekjes.
Feestbeest Sylvana IJsselmuiden laat haar favoriete hobby’s zien

Sylvana IJsselmuiden is een wilde dame. Zo houdt ze er van om af en toe een risico te nemen. Van snelle auto’s en motoren, tot wilde uitjes met haar vrienden. Zelfs uitgaan is bij Sylvana een wilde rit. Zo kan de beeldschone blondine goed haar alcohol hebben. Deze dame drinkt alle stoere mannen in de kroeg dus met gemak onder de tafel. Een drankje doen is ook zeker een van Sylvana haar favoriete hobby’s. Je zal haar regelmatig op de foto zien met een wijntje, of een fles wijn, in haar hand, klaar om de avond te veroveren. Maar Sylvana heeft ook een zachtere kant. Als die boven komt, zie je foto’s van Sylvana gezellig met vrienden op de bank of uit eten met een wijntje in haar hand. Want of ze nou kiest voor een wilde avond, of een rustig intiem moment, Sylvana lust er sowieso wel een drankje bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.