Foto: Sylvana IJsselmuiden hypnotiseert volgers met spannend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden weet haar volgers helemaal te hypnotiseren met een nieuwe spannende outfit die ze draagt. 

Dit jurkje betovert de volgers van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft het weer voor elkaar. Ze post de laatste tijd alleen nog maar foto’s waar haar volgers intens van genieten. En dat is natuurlijk erg fijn. Want je krijgt een stuk meer van de verleidelijke dame te zien dan je in eerste instantie op hoopt. En voor de trouwe volgers van de knappe blondine voelt dat natuurlijk wel als een beloning. Die hebben het gevoel dat ze nu voor al hun jaren dat ze Sylvana steunen, rijkelijk beloond worden. Sylvana heeft een pakje aangetrokken war haar ongelooflijk goed in uit komt. En dat is natuurlijk voor iedereen ontzettend leuk om naar te mogen kijken.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat gezwollen lippen zien na fietstochtje
Sylvana IJsselmuiden heeft een fantastisch op strak plaatje

De nieuwe foto van Sylvana IJsselmuiden liegt er niet om. De aantrekkelijke presentatrice van Dumpert ziet er op haar nieuwste plaatje echt een partij goed uit. Ze weet met haar knappe een hoop van de Nederlandse mannen te roeren. Met haar verleidelijke figuur zorgt Sylvana ervoor de de mannen van Nederland helemaal op hol slaan. Die komen keer op keer terug bij het Instagram account van de knappe blondine om naar haar fantastische foto’s te kijken. Ze kunnen niet meer wegkijken, al zouden ze het willen. Met haar verleidelijke foto’s houdt Sylvana haar volgers helemaal in haar greep.

De troeven van Sylvana IJsselmuiden staan weer goed op beeld

Met haar nieuwe foto weet Sylvana absoluut wat ze aan het doen is. Ze heeft moeite gedaan om ervoor te zorgen dat haar extra goed te zien was in dit plaatje. Het strakke en zomerse jurkje dat Sylvana heeft uitgekozen voor de foto zorgt ervoor dat haar aantrekkelijke troeven nog eens extra goed in beeld komen En dat is natuurlijk iets waar haar volgers allemaal stuk voor stuk gelukkig van worden. Die vinden het heerlijk om te kijken naar het aantrekkelijke lijf van de prachtige blondine.
Na een lange dag gaat Sylvana IJsselmuiden het liefste lekker in bed liggen

De knappe presentatrice van Dumpert ligt liever in haar vrije tijd lekker lang in bed, dan dat ze wat actiefs onderneemt. Zo zorgt de blondine ervoor dat ze een beetje tot rust komt tussen alle drukke momenten in haar leven. Natuurlijk wil Sylvana niks liever dan haar lieve volgers een klein beetje tegemoet komen. En daarom blijft ze ook van die leuke foto’s plaatsen. Haar volgers die smullen enorm van de mooie kiekjes en kunnen niet wachten om te zien wat Sylvana hierna zal plaatsen op haar Instagram pagina. Met de hete foto’s van Sylvana komen haar volgers wel de zomer door. Die smullen van alle mooie foto’s die de presentatrice voor hen in petto heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!