Sylvana IJsselmuiden laat volgers wegdromen bij foto in strakke jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden daagt haar volgers heel flink uit met haar outfit en interessante vraag…

De knappe Sylvana IJsselmuiden gebruikt haar volgers op online platformen al jaren ontzettend goed. De blondine weet als geen ander hoe ze alle mannen om haar vinger moet winden. Het is bij Sylvana ook altijd content die erg onbewerkt en ongegeneerd is. Zo draagt de blondine af en toe natuurlijk wel make-up of een mooie jurk. Maar, ze is alsnog erg natuurlijk en naturel gebleven. Geen hevig bewerkte foto’s of flinke injecties fillers en botox voor Sylvana. Veel andere presentatrices of influencers kunnen dit niet laten, maar Sylvana wil gewoon graag zichzelf blijven.

Sylvana IJsselmuiden daagt volgers uit met jurk

Nu kan iedereen het ook wel weer erg waarderen wanneer Sylvana zich besluit op te tutten, zoals op onderstaande foto. Te zien is dat Sylvana haar blonde lokken heeft opgestoken in een rommelige knot op haar hoofd. Het is een flinke bos haar, maar ze kan het hebben. Daarbij valt vooral de prachtige rode jurk van Sylvana erg op. De blondine heeft namelijk een elegantie avondjurk aangetrokken. Wat de gelegenheid precies is, laat Sylvana niet doorschemeren. Ook wil Sylvana graag dat haar volgers zelf een titel verzinnen bij de foto en de outfit. Hier komen uiteraard de meest creatieve ideeën naar voren. Zo reageert iemand; ”Mooi rond is niet lelijk. Rood bedoel rood rood.” en ook de reactie ”Ferrari Bumpers” krijgt veel likes. Iemand anders reageert onder de foto; ”Veel pret met de lady in red.” Het werkt voor Sylvana goed als haar creatieve volgers zich helemaal los kunnen laten gaan.

Sylvana IJsselmuiden stopt met Dumpert

Sylvana IJsselmuiden is een Nederlandse presentatrice die vooral bekend is geworden door haar werk voor het Nederlandse online mediaplatform Dumpert. Ze werd populair vanwege een videoreeks op Dumpert waarin verschillende deelnemers strijden in grappige en bizarre uitdagingen. Sylvana was een van de vaste deelnemers en stond bekend om haar humor, enthousiasme en bereidheid om de meest uiteenlopende uitdagingen aan te gaan. Nu is er helaas na vele jaren een einde gekomen aan Sylvana als vast gezegd bij Dumpert. Zo schrijft de blondine onder andere over haar afscheid; ”Het is een reis geweest vol groei, leermomenten en onvergetelijke ervaringen. Ik heb niet alleen collega’s, maar echte vrienden ontmoet, en samen hebben we veel meegemaakt.”. Het is voor iedereen natuurlijk ontzettend jammer dat de vrolijk Sylvana niet meer te zien zal zijn tijdens het programma. Waarschijnlijk trok de blondine een groot deel van de kijkers met haar goede looks en grappige momenten. Sylvana heeft vier jaar voor Dumpert gewerkt en kijkt terug op een geweldige periode. Nu is het volgens de presentatrice tijd voor nieuwe uitdagingen. Het is voor iedereen nog even gissen wat Sylvana precies gaat doen, maar het is vast en zeker iets in de mediawereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.