Wow: Dit is de belachelijk luxe auto van wielrenner Mathieu van der Poel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: instagram

Mathieu van der Poel pakt vaak de aandacht met zijn prestaties op de wielrenfiets. Maar met deze extreem dikke bolide pakt hij bij aankomst al alle aandacht…

Mathieu van der Poel komt aan bij wedstrijd in een Lamborghini

Mathieu van der Poel trekt vaak de aandacht naar zich toe door zijn prestaties op de wielrenfiets. Deze keer trekt hij de aandacht al bij aankomst naar zich toe. Door zijn wielrenprestaties heeft hij van Lamborghini de mogelijkheid gekregen om een dikke Lamborghini te rijden om van en naar zijn wedstrijden te reizen. De auto trekt natuurlijk veel bekijks wanneer hij een wedstrijd heeft in een klein dorpje en je de auto in de modder moet parkeren. Deze donkergroene Lamborghini vertegenwoordigd een waarde van ongeveer 300.000 euro. Door deze wagen laat Van der Poel niet alleen de harten van de wielerfans harder kloppen maar ook de harten van alle autoliefhebbers. Wat vind jij van deze wagen? Bekijk de beelden van de wagen hier.

Mathieu van der Poel trekt wheelie over boulevard

Hoewel Mathieu van der poel zijn fans vaak zijn kunsten op de wielerbaan laat zien, laat hij ze deze keer niet genieten van beelden op de normale weg of op het offroad circuit. Maar nu laat hij ze meegenieten van beelden hoe hij op alleen zijn achterband over de boulevard fietst. Dit levert wel prachtige beelden op in combinatie met de locatie. Bovendien kunnen de fans genieten van het prachtige uitzicht op zee naast zijn wheelie. Kortom, beelden om jaloers van te worden. Kun jij een wheelie op de fiets?

Meer zien van Mathieu van der Poel doe je op Instagram

Wil je nou niks missen van de Lamborghini of zijn prestaties op de wielrenfiets? Goed nieuws! De instagram van Mathieu van der Poel staat vol met foto’s en video’s over zijn wielrenleven. Bekijk de Instagram van Mathieu van der Poel hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.