Wow: Dit is de belachelijk luxe auto van wielrenner Mathieu van der Poel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: instagram

Mathieu van der Poel pakt vaak de aandacht met zijn prestaties op de wielrenfiets. Maar met deze extreem dikke bolide pakt hij bij aankomst al alle aandacht…

Mathieu van der Poel komt aan bij wedstrijd in een Lamborghini

Mathieu van der Poel trekt vaak de aandacht naar zich toe door zijn prestaties op de wielrenfiets. Deze keer trekt hij de aandacht al bij aankomst naar zich toe. Door zijn wielrenprestaties heeft hij van Lamborghini de mogelijkheid gekregen om een dikke Lamborghini te rijden om van en naar zijn wedstrijden te reizen. De auto trekt natuurlijk veel bekijks wanneer hij een wedstrijd heeft in een klein dorpje en je de auto in de modder moet parkeren. Deze donkergroene Lamborghini vertegenwoordigd een waarde van ongeveer 300.000 euro. Door deze wagen laat Van der Poel niet alleen de harten van de wielerfans harder kloppen maar ook de harten van alle autoliefhebbers. Wat vind jij van deze wagen? Bekijk de beelden van de wagen hier.

Mathieu van der Poel trekt wheelie over boulevard

Hoewel Mathieu van der poel zijn fans vaak zijn kunsten op de wielerbaan laat zien, laat hij ze deze keer niet genieten van beelden op de normale weg of op het offroad circuit. Maar nu laat hij ze meegenieten van beelden hoe hij op alleen zijn achterband over de boulevard fietst. Dit levert wel prachtige beelden op in combinatie met de locatie. Bovendien kunnen de fans genieten van het prachtige uitzicht op zee naast zijn wheelie. Kortom, beelden om jaloers van te worden. Kun jij een wheelie op de fiets?

Meer zien van Mathieu van der Poel doe je op Instagram

Wil je nou niks missen van de Lamborghini of zijn prestaties op de wielrenfiets? Goed nieuws! De instagram van Mathieu van der Poel staat vol met foto’s en video’s over zijn wielrenleven. Bekijk de Instagram van Mathieu van der Poel hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!