Lies Zhara filmt zichzelf terwijl ze intens geniet van hevig trillende auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara houdt enorm van snelle auto’s, maar blijkbaar zijn trillende auto’s ook goed…

Influencer Lies Zhara trilt bijna de auto uit

Lies Zhara is altijd wel in voor een mooi avontuur. De blondine was uitgenodigd voor een autoshow, en mocht daar natuurlijk ook even achter het stuur kruipen van de mooiste bolides. Bij de auto uit onderstaand filmpje ging het vooral om de extreme geluidsinstallatie. Dus toen ze in deze mooie wagen mocht stappen om de bas-tonen eens goed te testen, zei ze daar geen nee tegen. Lies was al gewaarschuwd dat de lage tonen de auto zó hard lieten trillen dat het nogal een heftige ervaring voor haar zou worden. Maar dapper stapte ze de auto in. Toen de muziek eenmaal op gang kwam, moest Lies toch echt stoppen. Dit was zo heftig, dat kon de blondine helemaal niet aan. Maar ze heeft gelukkig wel het filmpje nog. Dan kan je tenminste nog zien hoe de intense ervaring van Lies Zhara er ongeveer uit zag.

Lies Zhara vindt het trillen van de auto wel te heftig

De blondine zegt dat het op camera misschien niet helemaal over komt, maar de trillingen die ze voelt zijn zo intens, dat ze halverwege moet stoppen met de bijzondere ervaring. Lies heeft ook met haar eigen telefoon nog gefilmd en daar kan je iets beter haar uitdrukkingen zien. Zo kan je pas echt goed zien hoe intens Lies Zhara deze ervaring beleefd. Maar haar telefoon trekt het lage geluid niet goed en op de andere video kan je niet heel goed zien wat Lies precies doormaakt, dus helemaal inleven in het moment wordt lastig voor haar kijkers. Maar ze zijn in ieder geval blij met de video’s van de blondine.

Lies Zhara houdt enorm van snelle voertuigen

Het is algemeen bekend dat Lies Zhara een redelijke stoere influencer is. Ze is niet het standaard type, maar draagt juist veel ruime kleding en gedraagt zich soms een beetje mannelijk. Ze houdt ook enorm van snelle voertuigen. Dat kan je ook wel zien aan de foto hieronder, waar ze erg enthousiast poseert naast haar twee grote liefdes, haar motor en haar auto. Lies is zelf een ontzettende fan van alles wat met auto’s te maken heeft. Het lag dus voor de hand om haar uit te nodigen voor een autoshow, waar bovenstaand fragment gefilmd werd.

Lies Zhara filmt echt alles voor haar fans

De blondine houdt ervan om haar leven te kunnen delen met haar volgers. Geen moment is te gek of Lies zet het op beeld. Dat is voor de fans van deze blondine wel fijn, want die kunnen zo maximaal genieten van de prachtige dame. Haar foto’s en video’s zijn altijd ontzettend leuk om naar te mogen kijken. Lies Zhara maakt er wel een echt feestje van. En ze doet ook vaak bijzondere dingen, dus je hoeft je met Lies op je feed geen moment te vervelen. Daarom heeft de blonde influencer ook zoveel volgers. Die zitten allemaal met spanning te wachten wat Lies Zhara als volgende gaat ondernemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.