Wordt Nederlandse Stephane Kox onze eerste vrouw in F1?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 26-jarige Stéphane Kox zorgt niet alleen met de snelheid waarmee ze voorbij zoeft voor nekkramp. We hoeven je vast niet te vertellen waarom. Hoewel ze meerdere ijzers in het vuur heeft, hopen we natuurlijk dat Stéphane uiteindelijk in de Formule 1 terecht komt.

De laatste keer dat er een vrouw meedeed aan een F1-kwalificatiereeks was in 1992. Voor de laatste vrouw aan de start van een F1-race moeten we zelfs terug naar de jaren ’70. De kans dat Stéphane Kox het daadwerkelijk gaat schoppen tot Formule 1-coureur is dus klein. Maar we mogen altijd hopen, toch?

Lees ook: Beitske Visser is de vrouwelijke Verstappen

Slimme Stéphane

Stéphane Kox is de dochter van Peter Kox, ook een autocoureur. Vorig jaar was ze reserve bij de W-series, een raceklasse speciaal voor vrouwen. De concurrentie daar is moordend, maar voor een reserverol paste ze: Stéphane trok zich uiteindelijk terug. Misschien dat ze deze racestoeltjesdans na de coronacrisis wél weet te winnen. Het zou een mooi eerste stapje richting die Formule 1-droom zijn.

Hoewel het racen in haar bloed zit, is het gelukkig niet haar enige optie. Ze studeert rechten, en is bovendien presentatrice van het RTL-programma Autowereld. Ze doet het dus goed op de buis, in de collegezalen, in de auto én op Mannenzaken.nl.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.