#TBT: Barbie (Samantha de Jong)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland leerde Barbie, echte naam Samantha de Jong, kennen via het realityprogramma Oh Oh Cherso, waarin Haagse jongeren met camera’s gevolgd werden tijdens hun zuipvakantie op Chersonissos. Zelfs tussen deze bonte verzameling losgeslagen mannen en vrouwen viel Barbie op. Qua voorkomen, maar natuurlijk ook qua gedrag. Omdat ze op dit moment wel een steuntje in de rug kan gebruiken is deze #ThrowbackThursday voor Samantha!

We hebben even gewacht tot de situatie rondom Samantha de Jong (Barbie van Oh Oh Cherso) weer stabiel was. Je wilt immers niet een ‘Throwback Thursday’ maken op het moment dat je ‘onderwerp’ op de intensive care ligt na een zwaar auto-ongeluk. Inmiddels gaat het weer redelijk goed: Barbie is gewoon aanspreekbaar, maar heeft ze nog wel last van een hersenschudding en gebroken ribben. Gelukkig!

Oh Oh Barbie

Kan jij alle deelnemers van Oh Oh Cherso nog uit je hoofd opnoemen? De kans is groot dat de naam van Barbie het eerst in je opkomt. In een show zonder hoofdpersoon eiste ze namelijk toch vaak de aandacht op: Barbie zoop graag, was altijd op jacht naar mannen, werd regelmatig agressief en vloekte als een bootwerker. Kortom, topmateriaal voor een realityshow. Zeg nou zelf…

Meer reality & achter de webcam

Logisch dat RTL na een Oh Oh-reboot in Tirol alleen verder ging met Barbie. Samantha’s trouwerij met vriend Michael werd een aparte serie, en haar zwangerschap ook. Heel Nederland mocht meegenieten met vrijwel álles in hun levens, inclusief haar balkonvergroting.

Onze hoogblonde Barbie zat tussendoor ook nog ’n blauwe maandag achter de webcam. Nadat haar huwelijk met Michael stuk liep ging het een tijd minder goed met Samantha. In deze periode lekten er een tweetal filmpjes uit: één solo-‘performance’, en eentje met een mannelijke natuurfilm-ster. Tegenwoordig lijkt ze weer een beetje uit het dal te zijn geklommen. Ze heeft een nieuwe liefde, en hoeft niet zo nodig meer op tv.

We hebben nog niet eens uitgelegd waarom haar bijnaam Barbie is. We laten de beelden spreken:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...