Nejifi Ramirez verovert harten met foto van haar strakke shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nejifi Ramirez weet met haar foto’s heel wat mannenharten sneller te doen laten kloppen. maar wie is deze leuke presentatrice?

Geboren en getogen in Almelo, maakt Nejifi Ramirez haar naam bekend als een veelzijdige en getalenteerde presentator en verslaggeefster. Als het gezicht van het NOS Journaal heeft ze haar stempel gedrukt op zowel regionale als nationale nieuws. Maar wie is Nejifi Ramirez eigenlijk?

Nejifi Ramirez als opkomende ster in de journalistiek

Nejifi Ramirez begon haar reis in de wereld van journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, waar ze haar passie voor het vak ontdekte. Na haar studie werkte ze als redacteur bij Hart van Nederland en RTL Nieuws. In 2018 maakte Nejifi haar entree op het scherm als presentator en verslaggever bij de regionale zender NH Nieuws en de Amsterdamse stadszender AT5. Deze lokale ervaring vormde een cruciaal onderdeel van haar groeiende carrière.

De carrière van Nejifi Ramirez

Haar toetreding tot de NOS in september 2019 markeerde een nieuwe fase. Met de lancering van het NOS Journaal Regio in januari 2021 kreeg Nejifi de kans om haar ervaring als presentator op landelijk niveau in te zetten. Niet lang daarna voegde ze zich bij WNL als presentator van Goedemorgen Nederland.

De vriend van Nejifi Ramirez

Terwijl Nejifi een leven in de spotlight leeft, is er van haar privéleven niet zoveel bekend. Opvallend genoeg lijkt de getalenteerde presentatrice nog vrijgezel te zijn. Ze is nog niet met een man aan haar arme gespot. En voor vrijgezel Nederland is dat goed nieuws. Hoewel haar social mediakanalen geen spoor van een potentiële partner onthullen, is het duidelijk dat haar focus op haar bloeiende carrière ligt en niet zozeer op de liefde momenteel.

De achtergrond van Nejifi Ramirez

Met een Chileense vader en een Ecuadoriaanse moeder brengt Nejifi een multiculturele achtergrond naar het Nederlandse medialandschap. Dat geeft haar ook net even een wat meer exotisch tintje. Ze is daarmee gelijk een stukje interessanter dan al haar blonde collega’s op televisie. Er zijn dan ook meer dan genoeg mannen die graag een beschuitjes zouden willen eten met de leuke dame. Je ziet het gelijk als je naar de leuke presentatrice kijkt. Er straalt toch een stukje meer charme en charisma vanaf dan van haar blonde collega’s. En daar hoeft ze eigenlijk vrij weinig voor te doen. Dat zit gewoon in haar en ze gebruikt die charme continu.

Nejifi Ramirez maakt de meest mooie foto’s

Naast haar boeiende carrière en journalistieke prestaties laat Nejifi Ramirez op Instagram een ander facet van haar persoonlijkheid zien. Met een scherp gevoel voor stijl weet ze zichzelf niet alleen uitstekend te kleden, maar weet ze ook hoe ze haar volgers kan betoveren met de leukste poses in haar kenmerkende strakke pakjes. Door de meest interessante en leuke foto’s te delen, creëert ze een band met haar publiek buiten de nieuwsuitzendingen en laat ze zien dat ze niet bang is om een beetje plezier te hebben voor de camera. Met haar mooie plaatjes weet Nejifi zichzelf gelijk in een goed daglicht te zetten voor haar volgers.

Meer zien van Nejifi kan op Instagram

Kan je geen genoeg krijgen van deze leuke dame? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie kiekjes gezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.