Wereldkampioen Joy Beune: drie overwinningen, drie prachtige foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune is ontzettend goed bezig op het ijs. En voor elke overwinning is er een foto die wel daarbij past. 

In een spectaculaire vertoning tijdens het langebaanschaatsen heeft Joy Beune haar stempel gedrukt. Bij haar allereerste deelname aan de WK allround sleepte ze de felbegeerde titel binnen, waarbij haar concurrenten geen schijn van kans maakten. Met haar onverslaanbare snelheid op drie afstanden veroverde ze de harten van menig schaatsliefhebber. Het was op de afsluitende 5.000 meter dat Joy Beune haar eerste plaats in het klassement stevig verzegelde, waardoor ze onbetwistbaar de wereldtitel in handen kreeg. Het Nederlandse podium kleurde volledig oranje, met Marijke Groenewoud die het zilver in de wacht sleepte en Antoinette Rijpma-de Jong die met brons haar podiumplek verzekerde. Voor elke overwinning die Joy behaalde, heeft ze wel een mooie foto online staan.

Wat wist Joy Beune precies te winnen?

Joy Beune domineerde het ijs door drie van de vier afstanden te winnen: de 1.500, 3.000 en 5.000 meter, waardoor ze haar naam voor eeuwig in de geschiedenis boeken laat bijschrijven. Met al die overwinningen op haar naam, maakt Joy Beune zich weer onsterfelijk in het schaatsen. Voor elke afstand die ze wist te winnen, hebben we hieronder een prachtige foto van de schaatsster neergezet.

Joy Beune heeft een bezoekje gebracht aan de kapster

De prachtige blondine heeft een bezoekje gebracht aan de kapster en daarmee heeft ze weer een prachtig nieuwe coupe gekregen. Met haar mooie kapsel weet Joy weer haar fans enorm blij te maken. De leuke blondine heeft met haar mooie foto al haar fans extreem blij weten te maken. Ze heeft even de juiste houding aangenomen om haar fans optimaal te charmeren. Haar lieve lach betovert ook nog eens haar fans die genieten van haar mooie plaatje. Met zulke mooie foto’s weet Joy Beune haar fans toch wel weer een stukje gelukkiger te maken.

Joy Beune laat haar grote schijven zien

Het is geen geheim dat Joy Beune een ongelooflijk groot talent is. Ze heeft al meerdere keren een flinke lading aan medailles gewonnen. En daar is ze natuurlijk ontzettend trots op. De mooie blondine laat daarom ook graag trots haar medailles aan haar volgers zien. En die zijn natuurlijk extreem trots op haar geweldige prestaties. De leuke blondine weet zo flink haar volgers hun goedkeuring te krijgen.

Joy Beune poseert in mooi pakje op leuke foto

De ontzettend mooie blondine weet altijd goed gekleed aan haar wedstrijden te beginnen. Haar fantastische pakje is ontzettend mooi om naar te kijken. Foto’s van haar strakke pakje worden ook altijd goed ontvangen door de volgers van de mooie schaatsster. Haar vormen zijn extreem goed zichtbaar in het strakke pakje. Daarmee weet Joy toch wel weer haar fans een beetje blijer te maken. Haar fijne foto’s van dat pakje doen het altijd goed onder haar fans. En dat is ook niet zo gek als je het mooie pakje van Joy zo ziet. Met zo’n leuk pakje aan kan je alleen maar genieten. Het is dan ook fijn dat ze zo vaak haar pakje aan moet trekken.

Meer zien van Joy Beune? Kijk op Instagram

Als je meer van Joy Beune wil zien, moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de blondine veel mooie plaatjes neergezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...