Weetjes die je MOET kennen van presentatrice Rivkah op het Veld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rivkah op het Veld is sportpresentatrice bij NOS Studio Sport. Daarmee is ze een bekend gezicht in Nederland. Toch zijn er nog een hoop weetjes die je nog niet over haar kent. 

Ze is al sinds jongs af aan gek op sport, presentatrice Rivkah op het Veld. Als presentatrice van NOS Studio Sport staat ze als vrouw haar mannetje. Ze staat bekend als de expert op het gebied van vrouwenvoetbal, maar er zijn nog veel meer dingen waar Rivkah om bekend staat. Dit zijn de meest opvallende weetjes!

Lees ook: Anouk Hoogendijk neemt verfrissende duik op Instagram foto

Als sinds haar 17e werkzaam voor de NOS

Rivkah is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de NOS. Maar dat heeft er ook alles mee te maken dat ze er al een hele tijd zit. Al sinds haar zeventiende is ze werkzaam voor NOS Sport. Eerst met een bijbaantje als autocuer, maar al snel als redactie-assistent. Bij NOS Headlines mocht ze voor het eerst voor de camera staan. Een zomer lang interviewde ze artiesten op festivals Daarna wist ze het zeker, presenteren wilde ze blijven doen. Toen ze 22 was deed Rivkah een screentest en werd ze aangenomen als presentator van NOS Studio Sport. En tot de dag van vandaag zit ze daar prima op haar plek.

Rivkah tackelt Oranje

Rivkah heeft een eigen show op Youtube, genaamd Rivkah tackelt Oranje. Daarin doet Rivkah een introductierondje langs alle dames van het Nederlands vrouwenelftal. Meestal komt er rond de tijd van het EK vrouwenvoetbal een nieuw seizoen uit. Dus volgend jaar mag Rivkah hopelijk weer bij alle dames van de Oranje Leeuwinnen op visite.

Rivkah had ooit lang haar

Het is met haar huidige coupe moeilijk voor te stellen, maar Rivkah had ooit een erg lang en weelderig kapsel. De presentatrice werd vaak omschreven als de Girl Next Door van de NOS. De laatste jaren wordt ze gespot met een wat korter kapsel, maar vele mensen denken nog met veel plezier terug aan de lange lokken van Rivkah.

Rivkah stapte bijna in het huwelijksbootje

Het was bijna zo geweest dat Rivkah in het huwelijksbootje was gestapt. In 2018 zou ze eigenlijk trouwen met de liefde van haar leven Jolanda Keizer, maar het liep allemaal even anders voor de presentatrice van NOS Studio Sport. Zo begonnen er langzaam geruchten te ontstaan dat het niet heel goed meer ging tussen de twee en na een tijd blies Rivkah dan ook de huwelijk af. Eerst was er alleen sprake van uitstel, maar zoals het gezegde luidt: Van uitstel komt afstel. Het stel ging uit elkaar en Rivkah ontsnapte het huwelijksbootje.

Voetbalster Eli Sarasola vriendin Rivkah op het Veld

Gelukkig hoefde Rivkah niet heel lang alleen te blijven. Ze kreeg hetzelfde jaar van haar mislukte huwelijk nog een relatie met de Spaanse voetbalster Elixabete Sarasola Nieto. En de twee vrouwen zijn na al die tijd nog steeds verliefd. Eli begon haar carrière bij Real Sociedad en stapte daarna over naar FC Barcelona. In 2015 verhuisde ze naar Nederland, waar ze eerst bij Ajax een contract tekende en later bij PSV. Voorlopig is Eli niet van plan om naar het buitenland te vertrekken, aangezien ze hartstikke gelukkig is met haar vriendin Rivkah.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.