Weetjes die je MOET kennen van presentatrice Rivkah op het Veld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rivkah op het Veld is sportpresentatrice bij NOS Studio Sport. Daarmee is ze een bekend gezicht in Nederland. Toch zijn er nog een hoop weetjes die je nog niet over haar kent. 

Ze is al sinds jongs af aan gek op sport, presentatrice Rivkah op het Veld. Als presentatrice van NOS Studio Sport staat ze als vrouw haar mannetje. Ze staat bekend als de expert op het gebied van vrouwenvoetbal, maar er zijn nog veel meer dingen waar Rivkah om bekend staat. Dit zijn de meest opvallende weetjes!

Lees ook: Anouk Hoogendijk neemt verfrissende duik op Instagram foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rivkah op het Veld (@rivkahophetveld)

Als sinds haar 17e werkzaam voor de NOS

Rivkah is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de NOS. Maar dat heeft er ook alles mee te maken dat ze er al een hele tijd zit. Al sinds haar zeventiende is ze werkzaam voor NOS Sport. Eerst met een bijbaantje als autocuer, maar al snel als redactie-assistent. Bij NOS Headlines mocht ze voor het eerst voor de camera staan. Een zomer lang interviewde ze artiesten op festivals Daarna wist ze het zeker, presenteren wilde ze blijven doen. Toen ze 22 was deed Rivkah een screentest en werd ze aangenomen als presentator van NOS Studio Sport. En tot de dag van vandaag zit ze daar prima op haar plek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rivkah op het Veld (@rivkahophetveld)

Rivkah tackelt Oranje

Rivkah heeft een eigen show op Youtube, genaamd Rivkah tackelt Oranje. Daarin doet Rivkah een introductierondje langs alle dames van het Nederlands vrouwenelftal. Meestal komt er rond de tijd van het EK vrouwenvoetbal een nieuw seizoen uit. Dus volgend jaar mag Rivkah hopelijk weer bij alle dames van de Oranje Leeuwinnen op visite.

Rivkah had ooit lang haar

Het is met haar huidige coupe moeilijk voor te stellen, maar Rivkah had ooit een erg lang en weelderig kapsel. De presentatrice werd vaak omschreven als de Girl Next Door van de NOS. De laatste jaren wordt ze gespot met een wat korter kapsel, maar vele mensen denken nog met veel plezier terug aan de lange lokken van Rivkah.

Rivkah stapte bijna in het huwelijksbootje

Het was bijna zo geweest dat Rivkah in het huwelijksbootje was gestapt. In 2018 zou ze eigenlijk trouwen met de liefde van haar leven Jolanda Keizer, maar het liep allemaal even anders voor de presentatrice van NOS Studio Sport. Zo begonnen er langzaam geruchten te ontstaan dat het niet heel goed meer ging tussen de twee en na een tijd blies Rivkah dan ook de huwelijk af. Eerst was er alleen sprake van uitstel, maar zoals het gezegde luidt: Van uitstel komt afstel. Het stel ging uit elkaar en Rivkah ontsnapte het huwelijksbootje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rivkah op het Veld (@rivkahophetveld)

Voetbalster Eli Sarasola vriendin Rivkah op het Veld

Gelukkig hoefde Rivkah niet heel lang alleen te blijven. Ze kreeg hetzelfde jaar van haar mislukte huwelijk nog een relatie met de Spaanse voetbalster Elixabete Sarasola Nieto. En de twee vrouwen zijn na al die tijd nog steeds verliefd. Eli begon haar carrière bij Real Sociedad en stapte daarna over naar FC Barcelona. In 2015 verhuisde ze naar Nederland, waar ze eerst bij Ajax een contract tekende en later bij PSV. Voorlopig is Eli niet van plan om naar het buitenland te vertrekken, aangezien ze hartstikke gelukkig is met haar vriendin Rivkah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rivkah op het Veld (@rivkahophetveld)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.