De mooiste Instagram foto’s van Vajèn van den Bosch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vajèn van den Bosch is al jaren hard aan het werk om naar de top van de musicalwereld te klimmen. Maar op Instagram heeft ze ook veel bekijks. Niet heel gek met al die mooie foto’s.

Musicalster Vajèn van den Bosch is zichzelf op dit moment aan het voorbereiden voor het vertolken van de hoofdrol in de musical Wicked. Ook speelt ze Sara in de musical Murder Ballad. En hoewel ze het dus hartstikke druk heeft, weet de musicalactrice altijd tijd te vinden om leuke foto’s te plaatsen op haar Instagram.

Lees ook: Dit wist je nog niet over Dee van der Zeeuw

An golden Oldie

Tijdens foto shoots mag Vajèn vaak allerlei leuke, spannende en mooie outfits uitproberen. Deze keer had ze zichzelf een wat ouderwetse outfit aangemeten, maar daardoor zeker niet minder leuk om naar te kijken. Van haar volle kapsel, tot haar indringende blik, de look van Vajèn is een absolute winnaar. Het maakt niet heel veel uit in wat voor kleding de musicalster aan komt zetten, ze weet er hoe dan ook goed uit te zien.

De zakelijke outfit van Vajèn

In haar dagelijks leven weet Vajèn zich ook uitstekend te stijlen. Soms gaat ze voor een wat losser setje en soms, zoals op onderstaande foto, gaat ze voor een meer zakelijke uitstraling. En dat staat haar helemaal niet verkeerd. Krullen en verleidelijke rode lippenstift maken de look helemaal af. Met Vajèn kan je best in een lange meeting vast zitten. Dat is helemaal niet erg.

Bij de Musical Awards Gala

De musical wereld is er een van glitter en glamour. Bij elke nieuwe grote voorstelling hoort wel een feestelijke opening en eens in het jaar dan is er ook een groots gala. En op dat gala moet iedereen natuurlijk wel het beste voor de dag komen. Vajèn hult zich in een schitterende gouden jurk en staat trots te poseren richting de camera’s. En trots mag ze zijn, zeker in die outfit.

Een kopje koffie met Vajèn

Vajèn was te gast bij Koffietijd. En dan komt er toch weer een andere kant naar boven. Dat onschuldige meisje dat dol is op zingen neemt dan de boventoon. En die is ook hartstikke leuk om naar te kijken. Met een lach waar je van smelt steelt ze alle mannenharten van Nederland.

Vajèns modellen look

Behalve heel onschuldig, kan Vajèn ook heel intens kijken. Ze heeft ruime ervaring met foto shoots en vindt ze ook hartstikke leuk om te doen. Het geeft toch weer een heel ander beeld van de musicalactrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.