De mooiste Instagram foto’s van Vajèn van den Bosch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vajèn van den Bosch is al jaren hard aan het werk om naar de top van de musicalwereld te klimmen. Maar op Instagram heeft ze ook veel bekijks. Niet heel gek met al die mooie foto’s.

Musicalster Vajèn van den Bosch is zichzelf op dit moment aan het voorbereiden voor het vertolken van de hoofdrol in de musical Wicked. Ook speelt ze Sara in de musical Murder Ballad. En hoewel ze het dus hartstikke druk heeft, weet de musicalactrice altijd tijd te vinden om leuke foto’s te plaatsen op haar Instagram.

Tijdens foto shoots mag Vajèn vaak allerlei leuke, spannende en mooie outfits uitproberen. Deze keer had ze zichzelf een wat ouderwetse outfit aangemeten, maar daardoor zeker niet minder leuk om naar te kijken. Van haar volle kapsel, tot haar indringende blik, de look van Vajèn is een absolute winnaar. Het maakt niet heel veel uit in wat voor kleding de musicalster aan komt zetten, ze weet er hoe dan ook goed uit te zien.
De zakelijke outfit van Vajèn

In haar dagelijks leven weet Vajèn zich ook uitstekend te stijlen. Soms gaat ze voor een wat losser setje en soms, zoals op onderstaande foto, gaat ze voor een meer zakelijke uitstraling. En dat staat haar helemaal niet verkeerd. Krullen en verleidelijke rode lippenstift maken de look helemaal af. Met Vajèn kan je best in een lange meeting vast zitten. Dat is helemaal niet erg.

Bij Musical Awards Gala

De musical wereld is er een van glitter en glamour. Bij elke nieuwe grote voorstelling hoort wel een feestelijke opening en eens in het jaar dan is er ook een groots gala. En op dat gala moet iedereen natuurlijk wel het beste voor de dag komen. Vajèn hult zich in een schitterende gouden jurk en staat trots te poseren richting de camera’s. En trots mag ze zijn, zeker in die outfit.

Een kopje koffie met Vajèn

Vajèn was te gast bij Koffietijd. En dan komt er toch weer een andere kant naar boven. Dat onschuldige meisje dat dol is op zingen neemt dan de boventoon. En die is ook hartstikke leuk om naar te kijken. Met een lach waar je van smelt steelt ze alle mannenharten van Nederland.

Vajèns modellen look

Behalve heel onschuldig, kan Vajèn ook heel intens kijken. Ze heeft ruime ervaring met foto shoots en vindt ze ook hartstikke leuk om te doen. Het geeft toch weer een heel ander beeld van de musicalactrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.