De mooiste Instagram foto’s van Fresia Cousino Arias

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar altijd vrolijke verschijning is Fresia Cousino Arias een verademing in de voetbalwereld. Op Instagram plaatst ze haar mooiste foto’s.

De Nederlandse voetbalwereld wordt misschien gedomineerd door mannen, toch zijn er een aantal vrouwen die zich niet zo makkelijk uit de weg laten slaan. Een van die vrouwen is Fresia Cousino Arias. Een erg welkome afwisseling in het wereldje met haar vrolijke glimlach en verleidelijke blik. Menig voetbalkijker is al verkocht en het is niet moeilijk om te zien waarom. Als je een kijkje neemt op de Instagram pagina van Fresia, zie je dat het de ene na de andere mooie foto regent. Daarom hier een overzicht van de mooiste foto’s van sportverslaggeefster Fresia Cousino Arias.

Lees ook: Fresia Cousiño Arias is verademing: ‘er zijn veel lelijke mannen op tv’
Fresia op een bedje bloemen

Ondanks haar stoere houding blijft Fresia een beetje dat girl next door imago houden. De onschuldige meid die bij wijze van spreken je leuke buurmeisje had kunnen zijn. Die onschuldige kant benadrukt ze op onderstaande foto, waarin ze lieflijk op een bed met bloemenprint ligt. Maar vergis je niet, want ondanks dat ze er op deze foto redelijk onschuldig uitziet, blijft Fresia een meid met pit.
Het strakke roze jurkje van Fresia

Behalve pakken en sportkleding beschikt Fresia ook nog over een voorraad leuke, strakke jurkjes. In de volgende foto draagt ze daar een van. Een mooie roze die goed de contouren van haar laten zien. Als ESPN meer kijkers wil, zouden ze eens moeten proberen Fresia in een van haar jurkjes langs de lijn neer te zetten.

De zakelijke look

Fresia een een echte professional. Al 15 jaar lang is ze presentatrice. Als een echte vakvrouw gaat ze dan ook elke opnam in. In opperste concentratie bereidt ze zich voor. Nog snel even langs de visagist voordat de camera’s beginnen met draaien. Met haar instelling gaat Fresia het nog heel ver schoppen.

De intense blik van Fresia

Niet alleen op televisie, maar ook op foto ziet Fresia er beeldschoon uit. Ze poseert niet heel vaak voor foto shoots, maar als het gebeurt, dan ben je gelijk verzekerd van prachtige foto’s. Fresia heeft een intens zwoele blik waar iedere man van smelt.

In een stijlvolle zwarte jurk

In de sportwereld heb je natuurlijk ook geregeld wat luxe evenementen waar je niet wegkomt met een simpel jurkje. Daarom heeft Fresia ook een aantal mooie, stijlvolle outfits, zoals de elegante zwarte jurk op de foto, in huis. In deze jurk zie je gelijk weer een hele andere kant van Fresia voorbij komen.

Lekker uitwaaien met Fresia

Ook Fresia heeft af en toe een vrije dag verdiend. De presentatrice is een enorm harde werkster en dus heeft ze ook tijd voor zichzelf nodig. Die pakt ze gelukkig ook. Zo gaat ze bijvoorbeeld graag naar het strand om even lekker uit te waaien. Het levert vaak ook nog een leuke foto op. Lekker gek, met haar haren alle kanten op wapperend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...