WAT! Sylvie Meis blijkt deelnemer The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl we in Nederland druk bezig zijn met het ontmaskeren van de Vos, kwam er over de grens een héél bekend gezichtje onder het Alpaca-masker vandaan!

The Masked Singer is een wervelend succes, niet alleen in Nederland. Ook over de grens, bijvoorbeeld in België, waar onlangs K3-Kathleen Aerts ontmaskerd werd. Onze Oosterburen zijn net zo’n fan van de muzikale show met extreme kostuums. Achter het masker van hun zingende ‘Alpaca’ bleek het gezicht van een héél bekende dame met klein postuur te schuilen: Sylvie Meis!

Lees ook: Emotionele K3-reünie bij The Masked Singer!

Sylvie Meis zingt als Alpaca in Masked Singer

De jury was verdeeld, maar toch leek iemand Sylvie Meis door te hebben. Ze probeerde als ‘Alpaca’ haar Engelstalige zang zo ‘Duits’ mogelijk te laten klinken, maar toch wist iemand haar accent te ontcijferen. Wat ook meehielp in de ontmaskering van Sylvie: haar piepkleine voeten. Maatje 36, gaf ze zelf toe. Check haar optredens en onthulling hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.