WAT! Sylvie Meis blijkt deelnemer The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl we in Nederland druk bezig zijn met het ontmaskeren van de Vos, kwam er over de grens een héél bekend gezichtje onder het Alpaca-masker vandaan!

The Masked Singer is een wervelend succes, niet alleen in Nederland. Ook over de grens, bijvoorbeeld in België, waar onlangs K3-Kathleen Aerts ontmaskerd werd. Onze Oosterburen zijn net zo’n fan van de muzikale show met extreme kostuums. Achter het masker van hun zingende ‘Alpaca’ bleek het gezicht van een héél bekende dame met klein postuur te schuilen: Sylvie Meis!

Lees ook: Emotionele K3-reünie bij The Masked Singer!

Sylvie Meis zingt als Alpaca in Masked Singer

De jury was verdeeld, maar toch leek iemand Sylvie Meis door te hebben. Ze probeerde als ‘Alpaca’ haar Engelstalige zang zo ‘Duits’ mogelijk te laten klinken, maar toch wist iemand haar accent te ontcijferen. Wat ook meehielp in de ontmaskering van Sylvie: haar piepkleine voeten. Maatje 36, gaf ze zelf toe. Check haar optredens en onthulling hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?