Zit deze blondine in Kameleon-pak The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Samantha Steenwijk wordt op een slimme manier ‘gedwongen’ haar deelname aan The Masked Singer prijs te geven. Zit deze blondine in het Kameleon-pak of niet?

Samantha Steenwijk werd geïnterviewd door radioprogramma Veronica Inside. Daar kreeg ze volledig onverwacht een vraag over The Masked Singer. Samantha werd zó voor het blok gezet, dat ze de vraag onmogelijk kon ontwijken…

Lees ook: Marieke Elsinga en Samantha Steenwijk zitten in DEZE nieuwe show

Samantha Steenwijk is Kameleon in Masked Singer

Een onschuldig spelletje Ja, Nee of ‘dat zou wat zijn, hè?’ Samantha Steenwijk wilde best even meedoen. Wist zij veel dat Rick Romijn van Veronica Inside zou vragen of ze dit jaar meedoet aan The Masked Singer. Haar antwoord was (uiteraard) niet ‘Ja’. Ook geen nee. ‘Dat zou wat zijn hè?’, zei Samantha met een glimlach. De meeste kijkers en luisteraars weten genoeg…

Kameleon heeft ooit in ‘finale’ gestaan

Alle pijlen wijzen nu op Samantha Steenwijk. Eerder werd er al een hint losgelaten over de identiteit van ‘de Kameleon’. Dit zingende dier zou namelijk ooit in een finale hebben gestaan. Samantha stond ooit in de finale van zangshows Bloed, Zweet en Tranen én The Voice of Holland. 1+1=? Het kan dus zomaar dat ze binnenkort als ‘Kameleon’ ontmaskerd wordt!

Samantha Steenwijk bij I Can See Your Voice

Tegenwoordig is Samantha Steenwijk ook wekelijks te zien bij een andere talentenjacht. Ze zit namelijk in de jury van I Can See Your Voice. Dat ziet er ZO uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!