Zit deze blondine in Kameleon-pak The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Samantha Steenwijk wordt op een slimme manier ‘gedwongen’ haar deelname aan The Masked Singer prijs te geven. Zit deze blondine in het Kameleon-pak of niet?

Samantha Steenwijk werd geïnterviewd door radioprogramma Veronica Inside. Daar kreeg ze volledig onverwacht een vraag over The Masked Singer. Samantha werd zó voor het blok gezet, dat ze de vraag onmogelijk kon ontwijken…

Lees ook: Marieke Elsinga en Samantha Steenwijk zitten in DEZE nieuwe show

Samantha Steenwijk is Kameleon in Masked Singer

Een onschuldig spelletje Ja, Nee of ‘dat zou wat zijn, hè?’ Samantha Steenwijk wilde best even meedoen. Wist zij veel dat Rick Romijn van Veronica Inside zou vragen of ze dit jaar meedoet aan The Masked Singer. Haar antwoord was (uiteraard) niet ‘Ja’. Ook geen nee. ‘Dat zou wat zijn hè?’, zei Samantha met een glimlach. De meeste kijkers en luisteraars weten genoeg…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Kameleon heeft ooit in ‘finale’ gestaan

Alle pijlen wijzen nu op Samantha Steenwijk. Eerder werd er al een hint losgelaten over de identiteit van ‘de Kameleon’. Dit zingende dier zou namelijk ooit in een finale hebben gestaan. Samantha stond ooit in de finale van zangshows Bloed, Zweet en Tranen én The Voice of Holland. 1+1=? Het kan dus zomaar dat ze binnenkort als ‘Kameleon’ ontmaskerd wordt!

Samantha Steenwijk bij I Can See Your Voice

Tegenwoordig is Samantha Steenwijk ook wekelijks te zien bij een andere talentenjacht. Ze zit namelijk in de jury van I Can See Your Voice. Dat ziet er ZO uit!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten