Zit deze blondine in Kameleon-pak The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Samantha Steenwijk wordt op een slimme manier ‘gedwongen’ haar deelname aan The Masked Singer prijs te geven. Zit deze blondine in het Kameleon-pak of niet?

Samantha Steenwijk werd geïnterviewd door radioprogramma Veronica Inside. Daar kreeg ze volledig onverwacht een vraag over The Masked Singer. Samantha werd zó voor het blok gezet, dat ze de vraag onmogelijk kon ontwijken…

Lees ook: Marieke Elsinga en Samantha Steenwijk zitten in DEZE nieuwe show

Samantha Steenwijk is Kameleon in Masked Singer

Een onschuldig spelletje Ja, Nee of ‘dat zou wat zijn, hè?’ Samantha Steenwijk wilde best even meedoen. Wist zij veel dat Rick Romijn van Veronica Inside zou vragen of ze dit jaar meedoet aan The Masked Singer. Haar antwoord was (uiteraard) niet ‘Ja’. Ook geen nee. ‘Dat zou wat zijn hè?’, zei Samantha met een glimlach. De meeste kijkers en luisteraars weten genoeg…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Kameleon heeft ooit in ‘finale’ gestaan

Alle pijlen wijzen nu op Samantha Steenwijk. Eerder werd er al een hint losgelaten over de identiteit van ‘de Kameleon’. Dit zingende dier zou namelijk ooit in een finale hebben gestaan. Samantha stond ooit in de finale van zangshows Bloed, Zweet en Tranen én The Voice of Holland. 1+1=? Het kan dus zomaar dat ze binnenkort als ‘Kameleon’ ontmaskerd wordt!

Samantha Steenwijk bij I Can See Your Voice

Tegenwoordig is Samantha Steenwijk ook wekelijks te zien bij een andere talentenjacht. Ze zit namelijk in de jury van I Can See Your Voice. Dat ziet er ZO uit!

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!