TIP: Hier kijk je elke avond een gloednieuwe gratis film

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws! We kunnen tijdens de tweede lockdown elke avond een gratis film kijken via deze dienst.

Nu de tweede gedeeltelijke lockdown is aangekondigd, ligt verveling natuurlijk op de loer. Gelukkig heeft filmhuis Pathé dé oplossing: zij bieden de komende twee weken elke avond een gratis film aan op hun platform Pathé Thuis.

Welke gratis films kunnen we verwachten?

Maar, welke gratis films kunnen we dan verwachten op Pathé Thuis? Volgens de Commercieel Directeur van Pathé is er elke dag een ‘film van de dag’, die net uit de bioscoop is. Hij verklapte alvast dat één van deze films de spannende thriller Hotel Mumbai is, die gaan over een aanslag op het Taj Mahal Palace hotel in 2009.

 

Hoe bekijk je de gratis films op Pathé Thuis?

Hoe bekijk je die gratis ‘film van de dag’ eigenlijk op Pathé Thuis? Het antwoord is gelukkig vrij simpel. Je gaat naar de Pathé site of app en zoekt de titel van de film van de dag op. Klik vervolgens op ‘huur film’ en je zal zien dat er een bedrag van €0 bij staat. Start de film en genieten maar!

De ‘film van de dag’ zal dagelijks bekend worden gemaakt op de social media kanalen van Pathé Thuis.

 

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten