Engeltje Sylvie Meis bewijst dat ze ‘good girl’ geweest is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schijnheilig of niet, Sylvie Meis is een engel deze Kerst. Ze fladderde zó onze Instagramfeed binnen…

Er ligt dit jaar een hele brave dame op je te wachten onder de kerstboom: Sylvie Meis! De kleine onderneemster heeft zich verkleed als kerstengel en beweert bovendien een ‘good girl’ te zijn geweest. Geloven we dat?

Lees ook: WAT! Sylvie Meis blijkt deelnemer The Masked Singer

Sylvie Meis is braaf geweest in 2020

Sylvie Meis heeft best een beetje gelijk. Terwijl we het voorgaande jaren hadden over de escapades van Sylvie, is het nu redelijk stil rondom de presentatrice. Tenzij je reclame maken op Instagram zondig gedrag vindt natuurlijk. Sylvie is gesetteld met één man, komt niet meer in opspraak en doet braaf haar ronde langs spelprogramma’s op de Duitse tv. Die engelenvleugels zijn wat dat betreft dus niet misplaatst. Die pakjes onder de boom heeft deze ‘good girl’ dubbel en dwars verdiend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.