Vrouwelijk cabaret-duo Spruijt en Opperman gaat Yentl en de Boer achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het komische duo Spruijt en Opperman gaan de laatste tijd erg hard met hun bijzondere en aanstekelijke liedjes!

Deze komische dames zijn de nieuwe Yentl en de Boer

Je hebt misschien al een keer van ze gehoord, Spruijt en Opperman. Deze dames zijn een opkomend cabaret duo en zingen vooral een beetje schunnige liedjes waar je als publiek toch wel heel hard om moet lachen. Ze doen ook erg leuke dingen in combinatie met het publiek. In deze theatershow wisten ze het publiek goed te betrekken bij hun spelletjes, kijk maar mee! Zoals het er nu uit ziet gaan ze binnen de kortste keren Yentl en de Boer achterna. Dat is natuurlijk ook een vrouwelijk duo dat met liedjes bekend werd en veel prijzen won. Zó ver zijn deze dames nog niet, maar het lijkt er wel op dat ze in de toekomst uitverkochte zalen zullen gaan spelen.

Spruijt en Opperman maken nieuwe theatershow

De dames gaan ontzettend hard. Ze hebben net getekend voor een nieuwe theatershow en dat betekend dat je ze het komende jaar flink kan zien optreden in de Nederlandse theaters. Als het eerdere fragment je een beetje enthousiast heeft gemaakt, houdt dan snel hun social media in de gaten, want de dames zullen binnenkort delen waar ze allemaal gaan spelen. En dan kan je persoonlijk genieten van de flauwe grapjes, de leuke spelletjes en de mooie liedjes. Misschien krijg je dan ook het nummer van de dames, net als de man uit het eerste fragment kreeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend lichaamsdeel.

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...