Vrouwelijk cabaret-duo Spruijt en Opperman gaat Yentl en de Boer achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het komische duo Spruijt en Opperman gaan de laatste tijd erg hard met hun bijzondere en aanstekelijke liedjes!

Deze komische dames zijn de nieuwe Yentl en de Boer

Je hebt misschien al een keer van ze gehoord, Spruijt en Opperman. Deze dames zijn een opkomend cabaret duo en zingen vooral een beetje schunnige liedjes waar je als publiek toch wel heel hard om moet lachen. Ze doen ook erg leuke dingen in combinatie met het publiek. In deze theatershow wisten ze het publiek goed te betrekken bij hun spelletjes, kijk maar mee! Zoals het er nu uit ziet gaan ze binnen de kortste keren Yentl en de Boer achterna. Dat is natuurlijk ook een vrouwelijk duo dat met liedjes bekend werd en veel prijzen won. Zó ver zijn deze dames nog niet, maar het lijkt er wel op dat ze in de toekomst uitverkochte zalen zullen gaan spelen.

Spruijt en Opperman maken nieuwe theatershow

De dames gaan ontzettend hard. Ze hebben net getekend voor een nieuwe theatershow en dat betekend dat je ze het komende jaar flink kan zien optreden in de Nederlandse theaters. Als het eerdere fragment je een beetje enthousiast heeft gemaakt, houdt dan snel hun social media in de gaten, want de dames zullen binnenkort delen waar ze allemaal gaan spelen. En dan kan je persoonlijk genieten van de flauwe grapjes, de leuke spelletjes en de mooie liedjes. Misschien krijg je dan ook het nummer van de dames, net als de man uit het eerste fragment kreeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!