GTST-actrice Bertrie Wierenga laat mannenharten sneller kloppen met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bertrie Wierenga weet iedereen te verbazen met haar prachtige foto’s. Geheel terecht is ze ook verkozen tot beste actrice.

Actrice Bertrie Wierenga laat zich van beste kant zien

De knappe actrice Bertrie Wierenga heeft donderdagavond bij het Televizier-Ring Gala de prijs voor beste acteur gewonnen. Bertrie had in GTST een ‘zware’ verhaallijn waarin ze haar pasgeboren kindje verloor en speelde ook een belangrijke rol in The Passion, waarin ze ook haar zangkwaliteiten mocht tonen. Ze is duidelijk een dame met vele talenten en de prijs is dan ook zeker terecht. Maar wat mensen misschien niet zo weten van Bertrie Wierenga, is dat ze ook enorm goed is in het maken van mooie foto’s van zichzelf. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder, waarmee ze mannenharten sneller laat kloppen.

Lees ook: Video: GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat
Bertrie Wierenga is in extase in prachtige glitterjurk

De prachtige actrice was totaal verrast door haar winst bij het Gouden Televizier-Ring gala. Maar ze had gelukkig voor de zekerheid wel een speech op papier gezet. Wat Bertrie ook goed had geregeld was haar outfit. De knappe redhead wist met haar glitterjurk toch wel enorm de aandacht te trekken van de meeste mensen om haar heen. Die waren allemaal blij verrast met de prachtige outfit van de actrice.
Bertrie Wierenga houdt verleidelijk in vorm

Natuurlijk moet je als actrice ook goed in vorm blijven. En dus sleept Bertrie Wierenga zichzelf altijd naar de sportschool. En daar doet ze de meest wilde oefeningen. Daar maakt ze voor haar fans ook vaak nog een leuk filmpje van. En natuurlijk draagt Bertrie tijdens die oefeningen de meest spannende en korte pakjes. Zo weet ze haar video’s wel heel erg leuk te maken.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Bertrie Wierenga is meest verleidelijke Maria Magdalena ooit in The Passion
De heerlijke vormen van Bertrie Wierenga

Ook in haar vrije tijd ziet Bertrie er heerlijk uit. De knappe actrice houdt ervan om lekker te luieren aan het strand of in het zwembad. En daar hoort natuurlijk een mooie bikini bij. Laat Bertrie die nou net hebben. En dankzij haar outfit heb je weer mooi uitzicht op alle geweldige vormen.
De indringende blik van Bertrie Wierenga

Natuurlijk zijn het niet alleen de prachtige vormen van de actrice die opvallen. Ook haar zeer indringende blik is de moeite waard. Met haar diepe ogen lijkt de knappe roodharige bijna in je ziel te kijken. En dat ziet er toch wel erg betoverend uit. Geen wonder dat er ook zoveel mannen als een blok vallen voor de charmes van deze aantrekkelijke dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!