Video: Zwalkende Tino Martin stomdronken tijdens optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tino Martin heeft het flink verpest onder zijn fans. De zanger kwam stomdronken optreden en kon nog maar net overeind op het podium blijven staan.

Het is niet de eerste keer dat er filmpjes op duiken van een optreden van een dronken Tino Martin. Dit keer is het weer raak en Tino Martin kan nauwelijks meer op zijn benen staan, laat staan goed zingen.

Tino Martin zwalkt over podium

Zanger Tino Martin is altijd al behoorlijk vol van zichzelf geweest. De zanger komt altijd met een grote lach op het podium en staat er alsof hij de allerbeste Nederlandse zanger ooit is. Aan zelfvertrouwen dus geen gebrek maar maakt hij dit ook waar? Volgens een aantal feestgangers van afgelopen week is Tino Martin absoluut niet zo’n grote ster. Tino kreeg het namelijk voor elkaar om al voor zijn optreden iets te diep in het glaasje te kijken. Het is natuurlijk algemeen bekend dat een drankje voor een optreden onder zangers heel normaal is. Iets met de zenuwen een beetje in bedwang houden en een oppeppertje voor het optreden. Toch lijkt het er niet bepaald op alsof Tino Martin ‘een drankje’ heeft genuttigd voor het optreden. Het lijkt er meer op alsof hij zich lam heeft gezopen.

Tino Martin vraagt flink veel geld voor belabberd optreden

Als je zou denken dat het optreden op een klein feestje was of misschien niet zo belangrijk is, dan is dat helaas niet waar. Het dronken optreden van Tino Martin was op het feestje van een koppel hun huwelijksjubileum, meldt Juicechannel. Daarbij komt ook nog eens dat ze twaalfduizend euro hebben moeten betalen voor het dronken optreden. De feestgangers konden er eerst waarschijnlijk wel om lachen om Tino Martin in deze toestand te zien, maar professioneel is het zeker niet. Op de filmpjes is ook nog, ironisch genoeg, te zien dat Tino Martin het nummer ”Vanavond (Uit M’n Bol)”, waar hij zingt over naar de klote gaan en met dubbele tong praten, ten gehore brengt. Nou dat heeft Tino dus duidelijk ietsje te letterlijk op zichzelf genomen. De zanger komt op sommige filmpjes nauwelijks uit zijn woorden en lijkt heel blij als hij het publiek even mee kan laten zingen.

Tino Martin deelt zelf video van ander optreden

Waarschijnlijk is Tino Martin zijn roes nog even aan het uitslapen want de zanger heeft nog niks laten weten over zijn dronken optreden. Of hij schaamt zich zo erg dat hij hoopt dat het misschien overwaait. Helaas staat het al op alle media en roddelkanalen. Wel deelt Tino Martin in zijn Instagram story’s nog een filmpje van een ander optreden dat hij heeft gedaan. Daar zien we dat Tino zich een stuk beter voelt en niet met dubbele tong aan het zingen is. Ook lijkt hij niet elk moment om te kunnen gaan vallen maar juist rechtop zijn benen te staan. Waarschijnlijk heeft hij flink op zijn kop gekregen van zijn managers want na het vorige dronken optreden mocht hij ook absoluut niet blijven om nog foto’s te maken. Waarschijnlijk ook een slimme zet van zijn team om even twee filmpjes te delen waarop die wel normaal aan het optreden is. Zo proberen ze de schade een beetje te beperken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...