Video: Zangeres Merol draagt helemaal niks onder haar flinterdunne hemdje tijdens optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol heeft een nieuwe video online gezet van Lowlands en daar vermaakt ze zich uitstekend zonder al te veel kleding aan. 

De aantrekkelijke zangeres Merol weet publiek te betoveren

Merol stond afgelopen week op Lowlands te spelen en natuurlijk maakte de aantrekkelijke zangeres een ongelooflijk feestje van. De knappe dame stond op te treden in de meest spannende pakjes. En natuurlijk moest ze ook even niet te veel onder haar kleding dragen. Want Merol vindt dat helemaal niet fijn. Met de hitte van de afgelopen dagen valt dat ook nog eens goed te begrijpen. Merol wist dus haar hele publiek in één keer te betoveren. Gelukkig is er ook een video opname gemaakt van dit spannende moment, zodat je thuis nog even na kan genieten van het fijne optreden van zangeres Merol. En dat wil je! Kijk maar even mee naar de heerlijke beelden.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol bedekt haar delen met piepkleine stukjes tape
Het dunne hemdje van Merol verbergt helemaal niks

De knappe zangeres heeft alleen een ontzettend dun hemdje aan. Maar natuurlijk verbergt dat exact niks op het spannende van de knappe redhead. Merol weet met haar outfit gelijk flink wat aandacht te trekken. Alle hoofden op het festival worden in één keer haar kant op getrokken. En natuurlijk weet Merol ook behoorlijk goed te zingen, maar het is haar outfit waar ze mensen pas echt mee betoverd. En dat is voor haar volgers wel een ontzettend verleidelijk gezicht. Merol mag zeker vaker in dit soort spannende pakjes gaan optreden. Dat zal haar volgers absoluut goed doen. Die kunnen namelijk niet wachten om nog meer spannende beelden van de knappe zangeres te bekijken.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol laat haar achterwerk met plakkerig goedje bekladden
Merol danst verleidelijk over podium heen

De aantrekkelijke zangeres danst tijdens haar optreden verleidelijk van links naar rechts en dat doet haar publiek natuurlijk veel goeds. De aantrekkelijke dame weet met haar strakke pakjes het publiek al genoeg te vermaken. Merol had elke noot vals kunnen zingen en alsnog het hele publiek aan haar kant kunnen krijgen. En dat is wel een erg sterke gave van deze knappe dame. Want Merol weet zonder al te veel moeite heel het publiek te bespelen alsof het een instrument is.

Het mooiste pakje van Merol onthuld

Natuurlijk droeg Merol tijdens haar optreden veel mooie pakjes, maar dit is dan toch echt de allermooiste. Het pakje laat zo veel zien van het van de aantrekkelijke zangeres dat ze bijna net zo goed helemaal geen kleding had kunnen dragen. Merol weet in ieder geval er wel voor te zorgen dat al haar fans het concert van hun leven hebben meegemaakt. Zo is Merol dan ook wel weer. Als ze ergens staat, geeft ze zichzelf voor honderd procent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!