Video: Zéér luchtig geklede Jutta Leerdam stelt Jake Paul enorm teleur in basketbalstadion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is het stralende middelpunt in een volgepakt basketbalstadion. Da’s niet gek, aangezien onze blonde schaatskampioene een wel héél luchtig topje draagt. Toch lijkt ze niet helemaal thuis in deze tak van sport, en daar baalt Jake zichtbaar van…

Jutta Leerdam is flink aan het genieten van haar vrije tijd nu ze voorlopig geen wedstrijden meer heeft. Het schaatsseizoen zit er namelijk net op. Tijd om flink te genieten voor Jutta dus! Dat doet ze dan ook zeker, samen met haar vriendje Jake Paul.

Jake nam Jutta Leerdam mee naar een basketbalwedstrijd van Miami Heat. Hier zaten ze pal aan het veld; Jake Paul had courtside tickets weten te bemachtigen! Jake is natuurlijk een echte sportfan en was een beetje teleurgesteld in Jutta. Ze vroeg namelijk het volgende, terwijl ze er dus met haar neus bovenop zat: ”Which team is the Miami Heats?” Jake Paul pakte meteen zijn telefoon om beteuterd een filmpje op te nemen over deze ietwat domme uitspraak van zijn vriendin, maar hij leek het vooral heel grappig te vinden. Qua basketbalkennis moet Jutta dus nog even flink inburgeren in de Verenigde Staten. Qua kledingstijl past Jutta al wél perfect bij de jetset van Miami. Ze heeft namelijk een zeer luchtig topje aan, waarbij je goed kan zien wat Jutta in huis heeft! Wil jij de outfit en het grappige filmpje bekijken? Klik dan hier!

Jutta Leerdam geniet flink van vrije tijd

Nu dat het schaatsseizoen erop zit heeft Jutta de tijd om haar vriendje Jake Paul in Amerika te bezoeken. Ze hebben nu lekker de tijd om van elkaar te genieten en houden dan ook zeker niet in! Zo deelde Jutta op haar Instagram dat ze een gezellige date had met Jake waar ze gingen uit eten. Dit zag er allemaal enorm lekker en chique uit. Verder maakte ze nog een filmpje, waarbij de twee met hun hond in de privéjet van Jake zaten. De twee hebben samen meer dan genoeg geld en weten wel hoe ze dit uit moeten geven. Zo hadden ze dus ook al courtside tickets voor een grote basketbal wedstrijd. Jake heeft ook een enorme villa met een zwembad en de gaafste supercars. Enorm genieten dus voor Jutta, die na het schaatsseizoen ook zeker een heerlijke vakantie heeft verdiend.

Jutta Leerdam

Jake Paul gaat het opnemen tegen legende Mike Tyson

Het flinke vermogen van Jake Paul moet natuurlijk ergens vandaan komen. Dit heeft hij vooral weten te behalen door zijn enorm succesvolle YouTube-kanaal. Deze vetpot moet hij natuurlijk wel aan blijven spekken. Jake heeft zich van youtuber omgevormd tot professioneel bokser. Een echte alleskunner dus, die het op durft te nemen tegen misschien wel de allergrootste bokser aller tijde; Mike Tyson. Het gevecht wordt gehouden in samenwerking met Netflix, die het gevecht zal streamen op hun platform. Dit zal Jake Paul dus flink wat geld opleveren. Het zal een episch gevecht worden, want Jake is zeker geen slechte bokser. Daarnaast is Mike Tyson inmiddels flink op leeftijd. Hij is namelijk 57 jaar! Dat is dus 30 jaar ouder dan zijn tegenstander Jake Paul. Toch denken nog veel mensen dat Mike gehakt zal maken van Jake. Op 20 juli zullen we het weten.

jutta leerdam

Meer zien van Jutta Leerdam? Check haar Instagram!

Wil jij meer zien van de knappe blonde schaatsster? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina. Wil je ook een kijkje nemen in het interessante leven van Jake Paul? Bekijk dan hier ook zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.