Video: Atlete Femke Bol deelt privé-beelden van duik in ijskoud water

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Bol geniet van een welverdiende vakantie na een aantal topprestaties. Tijdens dit romantische tripje laat ze zichzelf helemaal zien terwijl ze in het ijskoude water duikt!

Onze populaire atlete Femke Bol is aan het genieten van een weekje vakantie samen met haar vriend. Daar deelt ze dan ook beelden van met haar fans. Femke is natuurlijk topsporter, en kan het dan ook niet laten om tijdens haar romantische retraite eventjes sportief bezig te zijn. Voor je het weet heeft ze haar zwemkleding aan, en neemt ze een duik in ijskoud water!

Femke Bol maakt een duik in ijskoud water

Atleet Femke Bol geniet van een weekje welverdiende vakantie. Op de beelden kunnen we zien dat ze samen met haar vriend ergens een knus huisje heeft geboekt in Nederland. Zo gaat ze samen met haar vriend Ben Broeders uit eten en de stad in. Maar ze duiken ook in het ijskoude Nederlandse water, tegelijk met haar vriend! De twee zijn wel gedurfd om dat te doen met nog best koude weer… Gelukkig doen ze het dan wel romantisch hand in hand samen. Blijkbaar was het geen spontane actie, want Femke had ondanks dat ze in Nederland op vakantie was, wél haar zwemkleding bij zich!

Wil je de video zijn wanneer ze in het koude water springt? Klik dan vooral snel hier!

Femke BolFemke Bol en Ben Broeders

Femke Bol draait topseizoen voor Olympische Zomerspelen

De atleet Femke Bol is oprecht een sprintkoningin! De blondine heeft al zoveel prachtige prestaties geleverd en blijft steeds terugkomen voor meer. Zo heeft de atlete recentelijk de wereldtitel veroverd op de 400 meter en heeft ze ook de 4 x 400 meter met haar team gewonnen. Weer echt iets om ontzettend trots op te zijn. Ook duurt het niet erg lang meer voordat de Olympische Spelen van start gaan! Femke Bol is zich natuurlijk goed aan het voorbereiden op het evenement. De laatste keer, en ook de eerste keer, dat Femke Bol bij de Olympische Zomerspelen was, was in 2020 in Tokio, waar ze derde werd met een bronzen medaille op de 400 meter horden.

De Olympische Zomerspelen zullen van 26 juli tot 11 augustus plaatsvinden in Parijs. Dat is iets dichterbij dan Tokio! Femke heeft in ieder geval ontzettend veel zin om voor de tweede keer deel te nemen aan de Olympische Spelen en hoopt dat ze daar ook prachtige prestaties kan neerzetten!

femke bol vakantie

De relatie van Femke Bol en Ben Broeders

Atlete Femke Bol heeft een relatie met Ben Broeders. Hij is geboren in België en is zelf ook een atleet. De twee hebben dus qua werk al veel gemeen! Femke en Ben zijn al sinds 2021 een stel, wat best lang is! Ben is wel 5 jaar ouder dan Femke, maar qua lengte ‘wint’ Femke. Femke Bol is namelijk maar liefst 6 centimeter langer dan Ben! Gelukkig vormt dat geen probleem voor het stelletje, en zien we altijd alleen maar hoe gelukkig ze met elkaar zijn. Op de sociale media-accounts van de blondine verschijnen genoeg foto’s en video’s van hen samen, bijvoorbeeld tijdens vakanties, weekendjes weg, uiteten of gewoon wanneer ze een leuke foto hebben gemaakt. Vele fans zijn blij dat ze zo gelukkig zijn samen en hopen dat ze nog lang bij elkaar blijven!

Meer zien van Femke Bol? Dat kan op Instagram

Wil je nou nog meer van atlete Femke Bol zien? Dan moet je zeker even op haar Instagram-kanaal kijken. Daar heb je nog veel meer mooie foto’s en video’s van de blondine om van te genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...