Jake Paul zet Jutta Leerdam voor schut met wulpse bewegingen op podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jake Paul is natuurlijk een persoonlijkheid op zich. Het vriendje van Jutta Leerdam komt geregeld in het nieuws met bijzondere dingen. Maar of Jutta deze actie van Jake nou zo leuk zal vinden is de vraag…

Het nieuwe gevecht van Jake Paul

Jake Paul stapt op 15 december 2023 opnieuw de ring in. Deze keer tegen Andre August. Als we de instagram van Jake mogen geloven is hij helemaal klaar voor het gevecht. Het vriendje van Jutta Leerdam post dan ook meerdere videos en foto’s waarin te zien is hoe hij zich voorbereidt op het gevecht. Hiermee wil hij Jutta, zijn tegenstander en zijn fans laten zien dat hij er klaar voor is. kan Jake Paul zijn vriendin Jutta Leerdam trots maken?

Jake Paul kruipt over podium tijdens staredown

Op donderdag was dan het officiële weeg moment en het laatste moment dat de vechters elkaar in de ogen keken voordat ze de ring instappen. Tijdens de laatste staredown gedroeg Jake zich wel een beetje apart. Hij kroop over het podium alsof een dier zijn prooi aan het besluipen was. De manier waarop hij naar zijn tegenstander sluipt is meer een manier om naar Jutta Leerdam te kruipen in de slaapkamer. Hij zet zichzelf hiermee wel weer goed voorschut. Hiermee zet hij niet alleen zichzelf voor schut, maar ook wel zijn vriendin Jutta. Daarnaast staat hij tijdens de staredown ook heel raar tegen zijn tegenstander te schreeuwen en te gebaren. Zijn tegenstander lacht het gedrag van Jake dan ook alleen maar weg. Wat zou Jutta van dit gedrag vinden?

Meer van Jake Paul kun je zien op zijn instagram

Heb je nog niet genoeg gehad van de gekke praktijken van Jake Paul? dan kun je op de instagram van Jake Paul nog veel meer van dit soort beelden vinden. Enjoy!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!