Jake Paul zet Jutta Leerdam voor schut met wulpse bewegingen op podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jake Paul is natuurlijk een persoonlijkheid op zich. Het vriendje van Jutta Leerdam komt geregeld in het nieuws met bijzondere dingen. Maar of Jutta deze actie van Jake nou zo leuk zal vinden is de vraag…

Het nieuwe gevecht van Jake Paul

Jake Paul stapt op 15 december 2023 opnieuw de ring in. Deze keer tegen Andre August. Als we de instagram van Jake mogen geloven is hij helemaal klaar voor het gevecht. Het vriendje van Jutta Leerdam post dan ook meerdere videos en foto’s waarin te zien is hoe hij zich voorbereidt op het gevecht. Hiermee wil hij Jutta, zijn tegenstander en zijn fans laten zien dat hij er klaar voor is. kan Jake Paul zijn vriendin Jutta Leerdam trots maken?

Jake Paul kruipt over podium tijdens staredown

Op donderdag was dan het officiële weeg moment en het laatste moment dat de vechters elkaar in de ogen keken voordat ze de ring instappen. Tijdens de laatste staredown gedroeg Jake zich wel een beetje apart. Hij kroop over het podium alsof een dier zijn prooi aan het besluipen was. De manier waarop hij naar zijn tegenstander sluipt is meer een manier om naar Jutta Leerdam te kruipen in de slaapkamer. Hij zet zichzelf hiermee wel weer goed voorschut. Hiermee zet hij niet alleen zichzelf voor schut, maar ook wel zijn vriendin Jutta. Daarnaast staat hij tijdens de staredown ook heel raar tegen zijn tegenstander te schreeuwen en te gebaren. Zijn tegenstander lacht het gedrag van Jake dan ook alleen maar weg. Wat zou Jutta van dit gedrag vinden?

Meer van Jake Paul kun je zien op zijn instagram

Heb je nog niet genoeg gehad van de gekke praktijken van Jake Paul? dan kun je op de instagram van Jake Paul nog veel meer van dit soort beelden vinden. Enjoy!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.