Video: Zangeres Julia Schellekens laat zelfs Maarten van Rossem lachen met wipje onder de douche

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Julia Schellekens heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen. Ze heeft Maarten van Rossem doen lachen!

Julia Schellekens, de getalenteerde zangeres en De Slimste Mens-kandidaat, slaagt erin zelfs de onverstoorbare Maarten van Rossem aan het lachen te krijgen met haar muzikale escapades. In een opmerkelijke nummer met als onderwerp ‘onder de douche’, weet Julia, met haar kenmerkende humor en zangtalent, een glimlach te toveren op het gezicht van de anders zo ernstige Maarten Van Rossem. Bekijk de video hier!

Julie Schellekens zingt over passie onder de douche

In haar bijzondere liedje brengt Julia Schellekens een ode aan het bedrijven van een beetje passie onder de douche. Echter, de koude tegelmuur blijkt een onhandige speelveld, waardoor het geheel verandert een ervaring waarbij vrouwen zich vaak voelen als een verzopen kat. Julia’s unieke kijk op dit soort zaken brengt een humoristische noot in haar muziek, die niet alleen de aandacht van het publiek trekt maar zelfs de immer serieuze Maarten van Rossem doet glimlachen. Dat gebeurt normaal bijna nooit, dus Julia mag daar best wel trots op zijn.

Julia Schellekens: van Sam & Julia tot Juliet

De veelzijdige Julia Schellekens werd aanvankelijk bekend als de helft van het indie-folkrock duo Sam & Julia. Met haar nieuwe soloproject, simpelweg Juliet genoemd, onthult ze een geheel andere kant van haar muzikale talent. Haar debuutsingle ‘Raamkozijn’ springt direct in het oog en Julia maakt snel naam met optredens op festivals zoals Noorderslag en op poppodia door het hele land.

Julia Schellekens is de dochter van de bekende schrijver Saskia Noort

Julia Schellekens groeide op in het bruisende Amsterdam als het kind van niemand minder dan de bekende schrijver Saskia Noort. Met een aangeboren passie voor muziek begon Julia al op tienjarige leeftijd met het schrijven van liedjes. Haar muzikale reis leidde haar uiteindelijk naar het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in 2020 afstudeerde. Ze heeft van haar moeder in ieder geval veel creativiteit meegekregen.

De Slimste Mens zet Julia Schellekens in de spotlight

Met haar deelname aan De Slimste Mens bewijst Julia Schellekens dat haar geest net zo scherp is als haar stem. Haar vermogen om Maarten van Rossem, een man bekend om zijn stoïcijnse houding, aan het lachen te krijgen, is een prestatie op zich. Of ze zo scherp blijft door het spel heen valt natuurlijk nog te zien. Maar Julia heeft alles in zich om de winnaar te worden van het spelletje en zich dit seizoen de ‘slimste mens’ te mogen noemen.

Julie Schellekens heeft een partij humor waar je bang van wordt

In een wereld waar muziek en intellect samenkomen, straalt Julia Schellekens als een ster. Ze heeft door de jaren heen bewezen dat ze niet alleen een begaafd muzikant is, maar ook een enorm goed gevoel voor humor heeft verzameld. Haar vermogen om zelfs Maarten van Rossem aan het lachen te krijgen, voelt aan als een grote overwinning. Ze zit in ieder geval absoluut op haar plek bij een programma als De Slimste Mens, waar ze het Nederlandse publiek een geheel andere kant van zichzelf kan laten zien.

Meer zien van Julia Schellekens, dan moet je op Instagram zijn

Julia heeft nog veel meer mooie foto’s en video’s online staan. van optredens, tot nieuwe albumcovers, tot mooie foto’s die ze maakt met haar getalenteerde vrienden, Julia heeft er een hoop. En als je die wilt zien, moet je even naar Instagram gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.