Video: Dit eet en drinkt Max Verstappen het liefst als niemand kijkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen maakt voor eens en altijd duidelijk wat hij het liefste doet als niemand op hem let. En dat zal je misschien verbazen. 

Terwijl de Formule 1-wagens in de winterstalling staan en het off-season in volle gang is, onthult Max Verstappen zijn culinaire geheimen wanneer niemand kijkt. Weg met de strikte dieetplannen en focus op gezondheid, in het off-season transformeert Max in een ware levensgenieter. Wat staat er op het menu? Een onverwachte combinatie van kebab en Gin-Tonic. Bekijk de video hier!

Max Verstappen eet graag een kebab

In het off-season geeft Max Verstappen zijn maag een welverdiende pauze van het strikte dieet dat bij zijn leven als Formule 1-coureur hoort. Wanneer niemand kijkt, kiest hij voor een onverwachte hap, namelijk kebab. Het bewijs dat zelfs de snelste coureurs af en toe de tijd nemen voor een smaakvolle pitstop.

Max Verstappen lust er ook wel een drankje bij

Naast zijn liefde voor kebab, onthult Max Verstappen ook zijn voorkeur voor een verfrissend drankje tijdens het off-season: Gin-Tonic. Weg met de waterflessen en sportdranken, in deze periode gunt Max zichzelf de luxe van een goed gemixte Gin-Tonic. Het is verfrissend om te zien dat Max Verstappen, normaal gesproken bekend om zijn gezonde levensstijl, tijdens het off-season een ander mens wordt. Met een knipoog naar zijn eigen culinaire avonturen, laat hij zien dat zelfs de snelste coureurs af en toe de remmen los kunnen gooien en genieten van guilty pleasures. Zo toont Max maar weer eens aan dat hij eigenlijk net zo is als alle andere mensen. Maar dan met iets meer bekers in huis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.