Video: Dit eet en drinkt Max Verstappen het liefst als niemand kijkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen maakt voor eens en altijd duidelijk wat hij het liefste doet als niemand op hem let. En dat zal je misschien verbazen. 

Terwijl de Formule 1-wagens in de winterstalling staan en het off-season in volle gang is, onthult Max Verstappen zijn culinaire geheimen wanneer niemand kijkt. Weg met de strikte dieetplannen en focus op gezondheid, in het off-season transformeert Max in een ware levensgenieter. Wat staat er op het menu? Een onverwachte combinatie van kebab en Gin-Tonic. Bekijk de video hier!

Max Verstappen eet graag een kebab

In het off-season geeft Max Verstappen zijn maag een welverdiende pauze van het strikte dieet dat bij zijn leven als Formule 1-coureur hoort. Wanneer niemand kijkt, kiest hij voor een onverwachte hap, namelijk kebab. Het bewijs dat zelfs de snelste coureurs af en toe de tijd nemen voor een smaakvolle pitstop.

Max Verstappen lust er ook wel een drankje bij

Naast zijn liefde voor kebab, onthult Max Verstappen ook zijn voorkeur voor een verfrissend drankje tijdens het off-season: Gin-Tonic. Weg met de waterflessen en sportdranken, in deze periode gunt Max zichzelf de luxe van een goed gemixte Gin-Tonic. Het is verfrissend om te zien dat Max Verstappen, normaal gesproken bekend om zijn gezonde levensstijl, tijdens het off-season een ander mens wordt. Met een knipoog naar zijn eigen culinaire avonturen, laat hij zien dat zelfs de snelste coureurs af en toe de remmen los kunnen gooien en genieten van guilty pleasures. Zo toont Max maar weer eens aan dat hij eigenlijk net zo is als alle andere mensen. Maar dan met iets meer bekers in huis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.