Video: Zangeres Davina Michelle laat haar troeven spreken met knellend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle heeft weer een heerlijk pakje aangetrokken. En natuurlijk weet ze daar iedereen in te betoveren. 

De knappe zangeres Davina Michelle laat haar prachtige troeven zien

In haar nieuwste video laat Davina Michelle haar prachtige nieuwe outfit zien waarin ze zal gaan optreden. En dat is toch een bijzonder pakje! Wat het vooral heel erg leuk maakt om naar te kijken is het feit dat je in dit pakje de heerlijke troeven van Davina Michelle zo goed kan zien. Die zitten namelijk bijna niet verborgen achter de stof van het pakje. Het scheelt niet veel of de geweldige rondingen van Davina Michelle hingen vrij in de lucht. Maar gelukkig voor de knappe blondine doet het pakje zijn werk en laat Davina alleen maar een klein beetje plagend iets van zichzelf zien. Maar wat een geweldige outfit heeft de zangeres weer aangetrokken. Als ze hierin gaat optreden, dan weet je al dat iedereen het enorm naar zijn zin zal gaan hebben.

Lees ook: Foto: Davina Michelle draagt enorme broek met piepklein topje erboven

Davina Michelle weet wel hoe ze de aandacht van haar volgers moet trekken

De knappe zangeres is in al die jaren echt ontzettend goed geworden in het trekken van de aandacht van haar fans. Die staan natuurlijk sowieso al op scherp om te kijken of ze iets mee kunnen pakken van de heerlijke blondine. Maar als ze dan dit soort pakjes uit de kast pakt, dan zijn haar fans er natuurlijk als de kippen bij. Die hebben ook al gelijk honderd complimenten klaar liggen voor de aantrekkelijke zangeres. Met haar nieuwe pakje weet Davina in ieder geval wel hoe ze haar volgers een beetje moet verwennen. Die vinden dat ook helemaal niet erg, want de blonde zangeres is prachtig om te zien. Hoe meer ze van Davina te zien krijgen, des te leuker het wordt. De optredens van de blonde zangeres zijn ook altijd een feestje voor het oog.

Davina Michelle is het meest aantrekkelijk op een podium

De knappe zangeres lijkt het meest op haar gemak te zijn als ze op een podium staat. Daar is de aantrekkelijke blondine veelal het meest comfortabel. Ze doet op het podium natuurlijk ook alleen maar wat ze leuk vindt om te doen en dat helpt ook flink mee. Als Davina aan het optreden is, dan krijg je opeens een hele andere dame te zien. Natuurlijk ligt het wel in het verlengde van hoe Davina Michelle normaal ook is, maar meer een uitvergrote versie. Davina weet ook heel erg goed zich extreem verleidelijk op te stellen tijdens haar optredens. Dat maakt het altijd zo interessant om de knappe blondine te zien spelen. Ze weet met haar heerlijke lichaam altijd al haar fans de avond van hun leven te bezorgen. En daar doet de knappe blondine het ook zeker voor.

Lees ook: Foto: Davina Michelle toont zich in aan flarden gescheurd broekje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?