Video: Zangeres Davina Michelle laat haar troeven spreken met knellend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle heeft weer een heerlijk pakje aangetrokken. En natuurlijk weet ze daar iedereen in te betoveren. 

De knappe zangeres Davina Michelle laat haar prachtige troeven zien

In haar nieuwste video laat Davina Michelle haar prachtige nieuwe outfit zien waarin ze zal gaan optreden. En dat is toch een bijzonder pakje! Wat het vooral heel erg leuk maakt om naar te kijken is het feit dat je in dit pakje de heerlijke troeven van Davina Michelle zo goed kan zien. Die zitten namelijk bijna niet verborgen achter de stof van het pakje. Het scheelt niet veel of de geweldige rondingen van Davina Michelle hingen vrij in de lucht. Maar gelukkig voor de knappe blondine doet het pakje zijn werk en laat Davina alleen maar een klein beetje plagend iets van zichzelf zien. Maar wat een geweldige outfit heeft de zangeres weer aangetrokken. Als ze hierin gaat optreden, dan weet je al dat iedereen het enorm naar zijn zin zal gaan hebben.

Lees ook: Foto: Davina Michelle draagt enorme broek met piepklein topje erboven
Davina Michelle weet wel hoe ze de aandacht van haar volgers moet trekken

De knappe zangeres is in al die jaren echt ontzettend goed geworden in het trekken van de aandacht van haar fans. Die staan natuurlijk sowieso al op scherp om te kijken of ze iets mee kunnen pakken van de heerlijke blondine. Maar als ze dan dit soort pakjes uit de kast pakt, dan zijn haar fans er natuurlijk als de kippen bij. Die hebben ook al gelijk honderd complimenten klaar liggen voor de aantrekkelijke zangeres. Met haar nieuwe pakje weet Davina in ieder geval wel hoe ze haar volgers een beetje moet verwennen. Die vinden dat ook helemaal niet erg, want de blonde zangeres is prachtig om te zien. Hoe meer ze van Davina te zien krijgen, des te leuker het wordt. De optredens van de blonde zangeres zijn ook altijd een feestje voor het oog.
Davina Michelle is het meest aantrekkelijk op een podium

De knappe zangeres lijkt het meest op haar gemak te zijn als ze op een podium staat. Daar is de aantrekkelijke blondine veelal het meest comfortabel. Ze doet op het podium natuurlijk ook alleen maar wat ze leuk vindt om te doen en dat helpt ook flink mee. Als Davina aan het optreden is, dan krijg je opeens een hele andere dame te zien. Natuurlijk ligt het wel in het verlengde van hoe Davina Michelle normaal ook is, maar meer een uitvergrote versie. Davina weet ook heel erg goed zich extreem verleidelijk op te stellen tijdens haar optredens. Dat maakt het altijd zo interessant om de knappe blondine te zien spelen. Ze weet met haar heerlijke altijd al haar fans de avond van hun leven te bezorgen. En daar doet de knappe blondine het ook zeker voor.

Lees ook: Foto: Davina Michelle toont zich in aan flarden gescheurd broekje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...