Video: Steven Kazan spuit zichzelf helemaal onder in bijzijn van heerlijke dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Steven Kazan spuit zichzelf volledig onder. Hij bevuilt zijn hele , terwijl hij naast een hele knappe dame staat.

Het is al wel even duidelijk dat Steven Kazan, zoon van Hans Kazan, net even een andere carrière voor zichzelf ziet dan zijn vader. Het is natuurlijk ook een andere tijd waarin we leven, dan toen Hans Kazan zijn carrière volledig ontpopte. Nu is de achtendertig jarige Steven Kazan heel druk bezig met zijn online kanalen. Natuurlijk geeft Steven Kazan ook veel shows door het hele land, en is hij te boeken bij feesten en partijen. Daarnaast maakt hij dus iets wat flauwe filmpjes op onder andere Instagram. De filmpjes zijn wel gemaakt met een flinke doses humor. Ook Steven zijn vriendin Jaimie Kames is bijna in elke video te bewonderen. Samen maken ze er in ieder geval een dolle boel van op het internet.

Steven Kazan spuit zichzelf onder, terwijl dame naast hem staat

Eén van de meest recente video’s van Steven Kazan en zijn knappe vrouw Jaimie Kames is weer een erg bijzondere. Zo is te zien dat Steven aan komt lopen met een fles melk. Hij vertelt Jaimie dat hij melk heeft gehaald, waarop zij antwoord of het wel halfvolle melk is. Vervolgens draait Steven zich om en giet de halve fles melk over zichzelf heen. Dan draait hij zich om met de melk overal over zich heen. Het lijkt wel alsof hij helemaal ondergespoten is door de melk. Ook komt de melk op niet zo’n charmante wijze uit zijn neus. Jaimie kijkt Steven Kazan aan alsof hij helemaal gek is geworden. De melkfles is in ieder geval nu ‘half vol’.

Steven Kazan laat ‘geweldige’ goocheltruc zien

Eigenlijk maken Steven Kazan en Jaimie Kames een beetje bespottende video’s als het gaat om goocheltrucs. Zo doen ze net alsof het allemaal onzin is en heel makkelijk. Het is een beetje een sarcastische manier van het maken van goocheltrucs zonder dat er iets van magie in zit. Dit zorgt dus wel voor grappige video’s, waar je de humor een beetje van moet inzien. Onderstaande video van Steven Kazan en Jaimie Kames is weer echt een pareltje. Zo doet Steven een welbekende goocheltruc waarbij de knappe dame verdwijnt achter het doek. Helaas is het zo gefilmd dat het duidelijk is te zien dat Jaimie in het water springt omdat het handdoekje wat klein is.

Lees ook: Steven Kazan geeft Jamie Kames natte verassing

Steven Kazan laat iedereen Jamie haar meloenen zien

Het helpt natuurlijk ook voor Steven Kazan dat hij een erg knappe vrouw heeft. Zo trekt Jaimie Kames duidelijk veel kijkers met haar mooie blonde lokken en goede . Steven weet precies hoe hij hier op moet inspelen met onderstaande video. De truc die Steven uitvoert is door een soort hallucinerende video af te spelen op de voorkant van Jaimie. Hierdoor zou je haar meloenen na vijf seconden moeten kunnen zien. Dit gebeurt ook echt, alleen zijn er echte meloenen te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...