Video: Jaimie Vaes laat zich op zeer pikante plek masseren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes filmt zichzelf terwijl ze een intieme massage krijgt op een wel erg pikante plek op haar lichaam. Het is te zien dat Jaimie geniet van deze bijzondere massage.

Jaimie Vaes laat zich met gek apparaat masseren

Natuurlijk hebben veel Bekende Nederlanders en sterren de gekste manieren en dingen om er zo mooi mogelijk uit te zien. Ook Jaimie Vaes is er niet vies van om wat dingen uit te proberen om haar lichaam of uiterlijk te verbeteren. Misschien zit Jaimie binnenkort ook aan vitamine infusen na haar wilde avonden uit, net zoals de Hollywood sterren. Dit keer besloot Jaimie voor een ander soort behandeling te gaan. Zonder prikjes of spuitjes in haar lichaam laat ze zich nu juist verwennen. Tenminste, of deze vorm van masseren ook echt fijn is, is nog maar de vraag. Het apparaat dat wordt gebruikt maakt een erg onaangenaam geluid en ziet er een beetje uit als een eng werktuig. Op de video is te zien dat Jaimie zichzelf filmt terwijl ze enkel in haar ondergoed op een tafel lift. Jaimie wordt met een soort houten voorwerp door iemand gemasseerd over haar buik. Het gaat er hard aan toe, maar Jaimie is wel helemaal ingesmeerd met olie zodat het masseren vloeiend verloopt. Volgens Jaimie is deze persoon het allerbeste, dus dan zal dat wel. Wat ook opvallend is aan de video is de grote tatoeage die Jaimie net boven haar onder stukje heeft. Jaimie is in ieder geval flink gebruind.

Jaimie Vaes deelt hele pikante outfit

Nadat Jaimie Vaes de bijzondere behandeling of massage heeft ondergaan is ze zich klaar gaan maken voor een avondje uit. Uiteraard pakt Jaimie helemaal uit en niks is te gek nu zo op Ibiza woont. Het is wel duidelijk dat mensen daar in meer extraverte outfits rondlopen dan in Nederland. Ook Jaimie is er niet vies van om de show te stelen met een bijzondere outfit of look. Dit keer is het vooral een heel spannend pakje dat de brunette heeft aangetrokken. Iedereen kent natuurlijk wel de shirts met maar één mouw, maar Jaimie heeft een broekpakje met maar één been. Het pakje heeft ook geen armen en er is maar één been van Jaimie ingepakt. Hierdoor ziet het er meer uit als een soort rompertje dan een echte outfit. Ook is het natuurlijk erg bloot. Waar Jaimie heen gaat in deze heftige outfit is onbekend.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes laat haar gebruinde kadetjes zien in zwembad

Jaimie Vaes laat spannend badpakje zien

De knappe Jaimie Vaes vind niks leuker dan iedereen shockeren met haar strakke outfits. Zo gaat de influencer niet voor een saaie zwemoutfit, nee ze pakt flink uit. Jaimie draagt een hele felle groene badpak die heel hoog is uitgesneden. Hierdoor wordt het gelijk een spannend pakje. Jaimie heeft haar haren opgestoken en draagt hoge witte sokken bij de badpak. Nogal een vreemde combinatie om met een badpak en sokken te gaan zwemmen. Misschien is het dan toch Jaimie haar normale outfit waar ze in rondloopt?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...