Video: Jaimie Vaes laat zich op zeer plek masseren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes filmt zichzelf terwijl ze een massage krijgt op een wel erg plek op haar . Het is te zien dat Jaimie geniet van deze bijzondere massage.

Jaimie Vaes laat zich met gek apparaat masseren

Natuurlijk hebben veel Bekende Nederlanders en sterren de gekste manieren en dingen om er zo mooi mogelijk uit te zien. Ook Jaimie Vaes is er niet vies van om wat dingen uit te proberen om haar of uiterlijk te verbeteren. Misschien zit Jaimie binnenkort ook aan vitamine infusen na haar wilde avonden uit, net zoals de Hollywood sterren. Dit keer besloot Jaimie voor een ander soort behandeling te gaan. Zonder prikjes of spuitjes in haar laat ze zich nu juist verwennen. Tenminste, of deze vorm van masseren ook echt fijn is, is nog maar de vraag. Het apparaat dat wordt gebruikt maakt een erg onaangenaam geluid en ziet er een beetje uit als een eng werktuig. Op de video is te zien dat Jaimie zichzelf filmt terwijl ze enkel in haar op een tafel lift. Jaimie wordt met een soort houten voorwerp door iemand gemasseerd over haar buik. Het gaat er hard aan toe, maar Jaimie is wel helemaal ingesmeerd met olie zodat het masseren vloeiend verloopt. Volgens Jaimie is deze persoon het allerbeste, dus dan zal dat wel. Wat ook opvallend is aan de video is de grote tatoeage die Jaimie net boven haar onder stukje heeft. Jaimie is in ieder geval flink gebruind.

Jaimie Vaes deelt hele outfit

Nadat Jaimie Vaes de bijzondere behandeling of massage heeft ondergaan is ze zich klaar gaan maken voor een avondje uit. Uiteraard pakt Jaimie helemaal uit en niks is te gek nu zo op Ibiza woont. Het is wel duidelijk dat mensen daar in meer extraverte outfits rondlopen dan in Nederland. Ook Jaimie is er niet vies van om de show te stelen met een bijzondere outfit of look. Dit keer is het vooral een heel spannend pakje dat de brunette heeft aangetrokken. Iedereen kent natuurlijk wel de shirts met maar één mouw, maar Jaimie heeft een broekpakje met maar één been. Het pakje heeft ook geen armen en er is maar één been van Jaimie ingepakt. Hierdoor ziet het er meer uit als een soort rompertje dan een echte outfit. Ook is het natuurlijk erg bloot. Waar Jaimie heen gaat in deze heftige outfit is onbekend.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes laat haar gebruinde kadetjes zien in zwembad

Jaimie Vaes laat spannend badpakje zien

De knappe Jaimie Vaes vind niks leuker dan iedereen shockeren met haar strakke outfits. Zo gaat de influencer niet voor een saaie zwemoutfit, nee ze pakt flink uit. Jaimie draagt een hele felle groene badpak die heel hoog is uitgesneden. Hierdoor wordt het gelijk een spannend pakje. Jaimie heeft haar haren opgestoken en draagt hoge witte sokken bij de badpak. Nogal een vreemde combinatie om met een badpak en sokken te gaan zwemmen. Misschien is het dan toch Jaimie haar normale outfit waar ze in rondloopt?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.