Video: Sharon Pieksma laat zich filmen tijdens zwemsessie op afgelegen plekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Sharon Pieksma is helemaal in de ban van haar nieuwe pakje. Die laat ze tijdnes een zwemsessie even goed zien. 

Sharon Pieksma geeft goede indruk

Als je een nieuw pakje hebt, dan wil je natuurlijk wel dat mensen daar een beetje positief op reageren. Je hebt het natuurlijk niet gekocht om in je kast te hangen. En dus trekt Sharon Pieksma haar nieuwste zwempakje aan en gaat daar stoer mee op de video. Dat zorgt er wel voor dat de volgers van deze knappe dame weer genoeg moois hebben om naar te mogen kijken. Met haar video weet de aantrekkelijke blondine al haar volgers te betoveren. Die kunnen alleen nog maar staren naar het prachtige beeld van de knappe blondine in het water. En dat is ook een erg leuk beeld om naar te mogen kijken.

Lees ook: Foto: Sharon Pieksma toont de royale inhoud van haar openhangende jasje
De verleidelijke vormen van het van Sharon Pieksma

Als de video één ding goed laat zien, dan is het wel het heerlijke van Sharon Pieksma. Het knappe model weet met haar heerlijke vormen flink de aandacht te trekken van haar fans. En natuurlijk zorgt die aandacht ervoor dat ze alleen maar meer willen zien. Maar of Sharon dat verzoek ook in gaat willigen is natuurlijk maar de vraag. Voorlopig vindt ze het juist wel fijn om haar volgers een beetje te plagen en juist een klein beetje zicht te bieden op haar aantrekkelijke vormen. Maar die gaan nog steeds schuil achter een stukje stof, ook al is dat wel een heel kort en dun stukje stof. Zo weet Sharon wel iedereen helemaal warm te krijgen voor haar mooie foto’s, zonder daadwerkelijk te veel te hoeven laten zien. En daar is de knappe blondine de afgelopen jaren erg goed in geworden.

Lees ook: Video: Sharon Pieksma laat haar troeven volledig vrij tijdens stuiterend optreden
De prachtige Sharon Pieksma geniet van spannende plaatjes

Natuurlijk kan de prachtige dame ook enorm genieten van het delen van de spannende plaatjes op haar Instagram account. Daar wordt ze een partij blij van. En dat is ook niet zo heel erg gek. Op haar Instagram lijken de mannen wel in de rij te staan om een complimentje te geven aan de heerlijke blondine. En dat terwijl ze daar bijna niks voor hoeft te doen. Sharon maakt even een foto in een doorschijnende outfit of gooit haar blouse eventjes open en de mannen rennen op haar af. En dat Sharon dat best fijn vindt, blijkt maar weer uit de hoeveelheid foto’s die de knappe blondine op haar Instagram pagina blijft plaatsen. Sahron Pieksma laat aan haar trouwe fans graag het beste zien wat zij te bieden heeft. En dat ziet er vaak wel heel bijzonder uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!