Video: Andy van der Meijde maakt Melisa wild met winnend kraslot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Andy van der Meijde maakt zijn vriendin Melisa helemaal gek met een nep kraslot. De oud-voetballer haalt een flinke stunt uit.

De oud-voetballer weet wel weer flink zijn vriendin beet te nemen. Tijdens een etentje weet Andy een nep kraslot aan Melisa te geven. En die is natuurlijk helemaal verbaast als ze daarmee tienduizend euro open weet te krassen. Alleen aan de blik en de lach van Andy merkt ze al snel dat het om een grapje gaat van haar lieve vriend. Ze zegt oo al dat ze hem daarvoor nog wel even op zijn kop zal geven de volgende ochtend. Maar dat is het voor Andy dubbel en dwars waard. De oud-voetballer vindt het heerlijk om dit soort geintjes uit te kunnen halen.

Andy van der Meijde houdt zich vaker bezig met leuke video’s

Wie Andy van der Meijde online een beetje volgt is zeker niet verbaast door de leuke video. Die weten wel dat Andy vaker dit soort video’s online zet. Hij vindt het heerlijk om een beetje te kunnen narren en grapjes uit te kunnen halen met de mensen om hem heen. En dat moet natuurlijk wel vastgelegd worden. Want zo kunnen andere mensen er ook van genieten. Met zijn leuke video’s weet Andy voor veel mensen toch weer een bron van vermaak te zijn. Hij vindt het zelf ook leuk om te doen, want anders wordt het leven zo serieus. Een leuk grapje hier en daar is helemaal niet zo erg. Dat houdt het leven spannend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.