Foto: Irene Schouten laat na flinke smakkerd iedereen haar achterzijde zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Irene Schouten heeft een nieuwe reeks aan foto’s online gezet en daar kan je alleen maar van smullen als fan van de schaatsster.

Irene Schouten won goud op het onderdeel massastart op het WK afstanden. Dat is natuurlijk ongelooflijk indrukwekkend. De mooie blondine wist iedereen te imponeren met haar geweldige prestatie. Ze viel in één van de eerste bochten en dat leverde een flink klap op. Na deze wist ze zich goed te herpakken. Ze krabbelde op en won uiteindelijk dankzij een sterke eindsprint toch nog het goud. De snelle schaatsster liet iedereen achter zich. Haar concurrenten konden alleen nog maar haar achterkant zien tegen het einde van de race.

Irene Schouten wordt overladen met complimentjes

De mooie blondine wordt momenteel overladen met complimenten. Ze heeft een prestatie geleverd die maar weinig mensen kunnen. Het goud dat Irene nu in handen heeft is dan ook meer dan verdiend. Met haar nieuwe medailles weet Irene Schouten dan ook flink indruk te maken in de schaatsgemeenschap. De mooie blondine wist iedereen op het ijs ver achter zich te laten. Toen het moment daar was, werd het publiek natuurlijk helemaal wild. Die konden niet geloven wat ze zagen. De beelden spreken dan ook voor zich. Bekijk hier het filmpje waarop je kan zien wat er gebeurde. Dat moet je even gezien hebben.

Irene Schouten weet met haar foto’s wel vaker te imponeren

Wat Irene Schouten ontzettend goed kan, behalve het rijden van hele snelle races natuurlijk, is het maken van een prachtige foto. Ze weet altijd wel de camera te vinden en dan op haar best te poseren. En dat is natuurlijk zo mooi aan de social media pagina’s van de blondine. Ze weet zonder problemen de meest interessante kiekjes te schieten. Dat wil je natuurlijk meemaken. De blondine maakt het ene mooie plaatje na het andere.

Irene Schouten heeft flink wat fans erbij na gouden stunt

De schaatsster heeft met haar nieuwe gouden medaille ook flink wat volgers erbij verdiend. Die zijn allemaal flink onder de indruk van wat ze gepresteerd heeft tijdens haar race. Dit zie je niet vaker van een schaatsster, dat het zo mis dreigt te gaan in het begin, om vervolgens zo goed terug te komen. Er zijn dan ook een hoop mensen die na deze overwinning spontaan fan zijn geworden van Irene. En geef die mensen eens ongelijk. Met haar nieuwe medailles op zal weet Irene Schouten weer geschiedenis te schrijven.

Het strakke schaatspakje van Irene Schouten is natuurlijk een mooie toevoeging

Het fijne aan zoveel van Irene Schouten kunnen zien na haar winst is natuurlijk dat ze overal op televisie verschijnt in haar strakke schaatspakje. En dat pakje laat maar weinig aan de verbeelding over. De mooie blondine ziet er gewoon weergaloos uit in haar briljante outfit. De pakjes van de Nederlandse schaatssters zijn altijd erg goed geweest, maar dat kan er ook deels aan liggen dat we bijna alleen maar mooie schaatssters hebben in Nederland. Dat lijkt toch altijd samen te gaan, een veld met ijs en een mooie vrouw.

Meer zien van Irene Schouten kan op Instagram

Als je nou meer wil zien van Irene Schouten, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar kan je nog veel meer van de mooie dame zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!