Video: Op-en-neer stuiterende Amber Delil weet precies waar haar fans voor komen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Amber Delil weet exact wat haar fans willen zien en is ook niet te beroerd om ze dat te geven.

Amber Delil laat fans zien waar ze op wachten

Natuurlijk heeft de knappe zangeres een berg talent waar je bang van wordt, maar dat is natuurlijk niet de enig reden dat haar fans als een bezetene naar haar nummers luisteren en naar haar clips kijken. De voornaamste reden is natuurlijk dat Amber er zo zwoel uit ziet als ze aan het optreden is. Dat merk je ook wel op de video die de knappe zangeres op haar Instagram pagina heeft gezet. Daar is Amber namelijk enorm hard bezig met het pleasen van haar volgers. Die hebben het overigens ook gewoon prima naar hun zin, want ze mogen de hele tijd kijken naar hoe Amber een heel erg verleidelijk dansje opvoert voor de camera. En dat is natuurlijk best wel even de moeite waard om te mogen zien. Amber weet dus haar fans flink te laten genieten met slechts één video.

Lees ook: Video: Verleidelijke Amber Delil trekt in 5 seconden alles los en schokt fans

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER (@amberdelil)

Amber Delil verleidt fans in piepklein topje

Wat er nou zo leuk aan de outfit is die Amber draagt in haar nieuwe video? Nou, je ziet nogal veel van het prachtige lijf van de knappe zangeres. En dat is natuurlijk altijd fijn. Het mooie topje zit strak om het lijf van Amber heen en daardoor kan je pas echt goed haar aantrekkelijke, vrouwelijke vormen bekijken. En natuurlijk zijn die om van te genieten. Amber is ook niet verlegen en beweegt sensueel haar lichaam op de muziek. Zo zorgt zij ervoor dat iedereen die haar video bekijkt de tijd van zijn of haar leven heeft. Want met een dame zo aantrekkelijk als Amber moet de video wel een succes worden. Zodra het hele nummer, inclusief videoclip dus uitkomt, kan dat alleen maar een succes worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER (@amberdelil)

Amber Delil laat verleidelijk lichaam zien op social media foto’s

De knappe blondine heeft natuurlijk wel meer aantrekkelijke filmpjes en foto’s staan op haar social media. En daarmee bewijst ze keer op keer dat ze een van de meest prachtige dames online is. Amber weet met haar looks menig man helemaal wild te maken. En daar hoeft ze ook niet zo heel erg veel voor te doen. Amber beweegt haar lichaam een klein beetje in een verleidelijke pose en alle mannen van Nederland raken het meteen helemaal kwijt. Amber weet op die manier iedereen vrij simpel te betoveren. Met haar geweldige foto’s en video’s houdt ze in ieder geval goed de aandacht vast van haar volgers, wiens aantallen ook met de dag groeien. Nog even en Amber speelt voor de grootste zalen van Nederland, als het in dit tempo doorgaat. Dat komt al helemaal goed als ze blijft doorgaan met het plaatsen van dit soort spannende foto’s en video’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...