Video: Verleidelijke Amber Delil trekt in 5 seconden alles los en schokt fans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres en presentatrice heeft weer een nieuwe schokkende video geplaatst op haar Instagram voor al haar volgers. 

Amber Delil weet volgers met video te vermaken

Natuurlijk genieten al haar volgers van een heerlijke video van Amber Delil. Dat kan ook alleen maar. Wat voor video heeft Amber dan gemaakt, dat al haar volgers nu hangen aan haar lippen? Nou, de verleidelijke blondine heeft een video gemaakt waarin ze in een paar seconden alles van haar lijf trekt. Waarom? Zodat ze haar nieuwe outfit kan tonen voor de musical waar ze in speelt. En dat ziet er natuurlijk wel heel erg leuk en verleidelijk uit. Geen wonder dat alle volgers van Amber zo in de wolken zijn met deze prachtige video. Dat is alleen maar logisch, als je het verleidelijke lichaam van de zangeres zo ziet.

Lees ook: Video: Amber Delil doet wild dansje in omhoogwaaiend topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER (@amberdelil)

Strak leer, dat staat Amber Delil wel

Als er een outfit is die de knappe blondine staat, dan is het wel dit zwarte leren jurkje. De strakke jurk zit zo goed gevormd om het lichaam van de prachtige zangeres heen, dat je gelijk alles kan zien. En wat ziet het er toch beeldig uit. Het lichaam van Amber is namelijk om van te smullen. Er zijn maar weinig vrouwen in de musicalwereld die er zo verleidelijk uitzien als Amber. Als ze nou een beetje slim zijn in musical-land, dan geven ze Amber alle hoofdrollen. Want wie wil er nou niet kijken naar een verleidelijke blondine? En als ze haar dan ook nog eens in elke rol een strak jurkje aan doen als op deze foto, dan is het helemaal feest. Dan weten mensen waarschijnlijk niet hoe snel ze een ticket moeten boeken. Amber Delil is duidelijk het geheime wapen van de musicalwereld. Ze zou nog veel vaker in voorstellingen moeten zitten, dan worden die ook weer een stuk interessanter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER (@amberdelil)

Knappe blondine Amber Delil heeft ongelooflijk strak lichaam

Aan slechts één video heb je natuurlijk niet genoeg als het gaat om het bekijken van het extreem knappe lichaam van Amber Delil. Dan moet je simpelweg meer hebben. Gelukkig voorziet Amber keurig in die behoefte door meerdere knappe foto’s te delen op haar Instagram account. Het lijkt er wel op alsof zwarte kleding Amber het beste staat. Dat maakt ook verder niet uit, want haar persoonlijkheid is al vrolijk en kleurrijk genoeg. De knappe blondine weet verleidelijk te poseren op elke foto en daar heeft ze haar strakke lichaam voor te danken. Zoals je kan zien op de foto hierboven, komt het lichaam van Amber enorm goed naar voren door de strakke pakjes die ze aandoet. Haar lichaam is erg mooi gevormd en de outfits die Amber uitkiest doen daar enorm veel recht aan. De blonde zangeres weet met haar foto’s in ieder geval een groot deel van haar volgers te betoveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...