Video: Nikkie Plessen leidt volgers af met strakste broek ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft weer een primeur te pakken. Ze heeft namelijk de strakste broek die ze in haar bezit heeft aangetrokken. 

Het houdt niet op met Nikkie Plessen. De knappe modeontwerpster, zakenvrouw, model en parttime presentatrice is erg op dreef met haar eigen modemerk. Natuurlijk staat Nikkie zelf model voor al haar kleding. Dat is wel het meest makkelijk. En dat betekent dat voordat Nikkie al haar spannende kleding in de verkoop gooit, ze eerst alles even zelf past om te kijken of het wel echt goed staat. En het nieuwste broekje dat ze uitprobeert is bijzonder. Nikkie probeert juist haar bovenkleding aan te prijzen, maar het is moeilijk kijken naar een jas als er zo’n broekje gedragen wordt. Maar kijk vooral zelf de video en laat je verbazen door de nieuwste look van deze beeldschone dame.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje
Misschien had Nikkie toch even een andere broek op de video moeten dragen

De knappe blondine heeft geen gebrek aan kleding om aan te trekken. Dus als er een mooie video gemaakt moet worden dan weet je dat Nikkie daar de juiste kleding voor heeft. Alleen is het altijd een beetje de vraag of ze die ook echt aantrekt. Ook kan het wel eens voorkomen dat Nikkie zo iets opvallends aantrekt dat de video zijn doel volledig voorbij schiet. Dat is een beetje het geval met deze video. Nikkie probeert al haar verschillende winterjassen aan te prijzen in de leuke video. Maar de aandacht wordt zo weggeleid door de broek die Nikkie draagt dat het niet eens zo opvalt dat ze telkens een andere jas aan heeft. De broek van Nikkie is zo strak, dat alle aandacht daar meteen heen gaat.

Het strakke broekje staat natuurlijk wel geweldig

Misschien gaat het broekje zijn doel een beetje voorbij, maar dat betekent niet dat het Nikkie minder goed staat natuurlijk. Nikkie in een strakke broek is meestal voldoende om de meeste mensen een mooie dag te bezorgen. Als je dag grijs en grauw is, neem dan een kijkje naar een foto van Nikkie in een strakke outfit en je dag is gelijk een stuk beter. Misschien dat dit wel de reden is dat Nikkie een broek heeft aangetrokken die zoveel leuker staat dan alle jassen in haar kledingkast bij elkaar. Ze verkoopt er waarschijnlijk niet meer jassen mee, maar ze bezorgt mensen wel een leuke dag.
Nikkie trekt kleren uit op spannende video

Natuurlijk kan Nikkie niet zomaar een video maken, maar moet ze die altijd een spannend randje geven. Zo ook bij de video van haar nieuwste outfit. Nikkie vraagt zich af die er beter uit ziet met of zonder jas. En de beste manier om dat uit te testen is natuurlijk door sensueel haar jas uit te trekken op beeld en te hopen op het beste. En dat was inderdaad een hele goede keuze.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.