Rico Verhoeven grijpt in tijdens verkleedpartij van vriendin Naomy: ‘Dacht het niet’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven zag hoe zijn vriendin Naomy van Beem een wel héél spannend setje aan wilde trekken. Daar stak de kickbokser snel een stokje voor…

Deze kledingkeuze van Naomy kon Rico Verhoeven niet aan

Naomy van Beem is een ongelooflijk knappe vrouw. Dat is je misschien al wel opgevallen als je haar op Instagram gezien hebt of in de foto’s van Rico Verhoeven. De vriendin van de kickbokser heeft dan ook een hoop mannen onder haar fans, die de hele dag zitten te achten tot Naomy weer wat spannends online zet. Zo kunnen zij ook een beetje genieten. Maar er is natuurlijk één man die daar niet zo blij mee is. En die man kan al die andere mannen blind aan. Maar in plaats van boos te worden, besluit hij om het probleem iets dichter bij huis op te lossen. Rico Verhoeven grijpt daarom keihard in bij de verkleedpartij van zijn vriendin.

Lees ook: Rico Verhoeven onthult zijn schokkende gewicht in indrukwekkende video

Zo pakt Rico Verhoeven zijn vriendin Naomy van Beem aan

Rico Verhoeven was er even helemaal klaar mee. Al die spannende pakjes en outfits die zijn vriendin de hele dag draagt voor haar volgers, dat begon wel te storen. En terwijl Naomy een nieuwe outfit test, voor zover je het dat kan noemen, grijpt Rico even in. Die grijpt de minst verleidelijke outfit die hij kan vinden uit de kast en gooit die richting zijn vriendin. Als ze dat heeft aangetrokken, zie je Rico plotseling weer blij worden. De sporter heeft duidelijk liever dat zijn vriendin al die prachtige vormen van haar lichaam bewaard voor hem en niet zo deelt met de buitenwereld. De video zie je hier. 

Lees ook: Rico Verhoeven krijgt klappen van VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz: ‘Volgende debat zó beginnen’

Rico Verhoeven is bang voor vriendin Naomy van Beem

De kickbokser moet wel uitkijken dat hij Naomy niet te hard aanpakt, want de prachtige blondine heeft namelijk flink getraind de afgelopen tijd. Het resultaat daarvan kan je in deze video zien. En zoals je kan merken is ze inmiddels sterk genoeg om te kunnen matten met Rico zelf. De kickbokser is duidelijk een beetje bang daarvan geworden en deinst terug voor zijn eigen vriendin. Misschien was het toch niet zo’n goed idee om haar kledingkeuze te beïnvloeden. Het is weer duidelijk dat Rico vanavond toch een pak slaag krijgt. Al zal dit de enige tegenstander zijn waarvan Rico het niet erg vindt om te verliezen.

Rico Verhoeven heeft plezier met vriendin Naomy van Beem

Het koppel heeft duidelijk veel plezier met elkaar en houdt ervan om een beetje met elkaar te dollen. Dat zie je wel aan al die leuke filmpjes die ze met elkaar maken. Rico en Naomy vinden het belangrijk om af en toe ook een beetje lol te hebben en hun volgers mogen daar natuurlijk van meegenieten. Dat is maar mooi ook, want zo kom je toch weer aan je dagelijkse dosis humor. Rico en Naomy zijn ook nog lang niet klaar met het maken van video’s samen, want ze vinden het veel te leuk om te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!