Video: Miljuschka Witzenhausen laat volgers schrikken met nieuw uiterlijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kennen Miljuschka Witzenhausen natuurlijk allemaal van haar kookkunsten op TV. We zijn intussen aan haar uiterlijk gewend, maar Miljuschka besluit om haar kijkers even flink te shockeren met wat nieuws.

Miljuschka Witzenhausen is een prachtige vrouw. Dat valt absoluut niet te ontkennen. De foto’s die op haar Instagram zo nu en dan voorbij komen zijn om van te smelten. We kennen de prachtige televisiekok vooral om haar geweldig mooie haar. Ze draagt haar coupe altijd heel mooi los en vol volume. Ze lijkt het zelf helemaal zat te zijn en probeert een keer wat anders. Dit valt echter niet zo goed in de smaak bij haar volgers…

Miljuschka Witzenhausen heeft spijt van grote verandering

Moeder en blogger, Miljuschka Witzenhausen, is boven al natuurlijk Televisie-kok. Bij 24Kitchen heeft ze haar eigen onderdeel en bij RTL Boulevard mag ze de presentatoren en presentatrices regelmatig verwennen met een lekkere snack. Als je op straat zou vragen of mensen wel eens van Miljuschka Witzenhausen hebben gehoord, zal 90% zeggen van wel. Zo bekend is deze prachtige kok dus! Met die bekendheid komt natuurlijk ook een verantwoordelijkheid mee. Zo zijn mensen bepaalde dingen van je gewend en kun je niet zomaar alles omgooien. Tóch besluit Miljuschka eens wat anders te proberen. In haar Instagram verhaal zet ze een video waarin ze er ineens compleet anders uitziet! Ze filmt zichzelf terwijl ze een compleet ander kapsel heeft. Gelukkig is het een pruik. Dat vertelt ze in de video. Waarom ze die pruik op heeft, vertelt ze nog even niet, want dat is nog geheim. Ze houdt het spannend en eindigt de video met: “cooking up things”. Oftewel: Ze is met iets bezig, maar ze mag nog niet zeggen wat. Haar nieuwe look is even wennen, maar gelukkig is het niet permanent.

Miljuschka Witzenhausen verleidt volgers met nietsverhullend pakje

De prachtige televisiekok heeft het maar druk in haar leven. Ze is moeder, heeft een relatie, heeft, natuurlijk, een drukke baan als televisiekok. Daarnaast schrijft ze ook blogs over verschillende soorten eten en recepten, heeft ze een magazine én houdt ze haar Instagram regelmatig bij met leuke video’s, recepten, foto’s en nieuwtjes over haar magazine. Boven op al die verschillende dingen mag ze óók nog eens regelmatig model staan voor voor vrouwen. Dat is bij Miljuschka wel iets opvallends, want ze is niet de dunste vrouw die er rondloopt. En dat is natuurlijk helemaal oke! Dat is ook waarom ze het doet. Miljuschka probeert op die manier ‘bodypositivity’ te stimuleren bij haar volgers en fans. Daarnaast is de brunette ook een prachtige vrouw en kunnen wij en haar volgers altijd genieten van zo’n heerlijke foto waarop ze bijna niks draagt. Onlangs plaatste ze dus weer zo’n foto in een zwart setje. De reacties zijn alleen maar positief. “Setje oké dat is voor mij even niet belangrijk, wat ik echt mega tof vind is dat je authentiek bent. Jouw vent heeft de hoofdprijs”, zegt iemand. Iemand anders reageert met: “Prachtig je bent mijn voorbeeld…” Wat een lieve reacties!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak