Wow! Dit is de knapste deelneemster van WIDM!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knapste deelneemster van WIDM, wie o wie is het? Daar bedoelen we natuurlijk de enige echte modieuze parel mee…

De knapste deelneemster van WIDM

Als we het gaan hebben over de knapste deelneemster van WIDM, dan we praten natuurlijk over Anke de Jong! Anke trekt alle aandacht van de mannen als ze in beeld komt bij het populaire programma, Wie is de Mol? Anke zit helemaal ondergedompeld in de modellenwereld. De foto’s die ze plaats op haar Instagram profiel geeft weer hoe modieus Anke is. Momenteel zit ze nog in de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. In de stad Kopenhagen waren heel wat modellen te vinden afgelopen week vanwege de fashion week die plaats vond. Eén daarvan was natuurlijk Anke de Jong! De dame is nu 35 jaar maar dat zou je haar zeker niet geven, er is géén enkel kraaienpootje in haar gezicht te bekennen.

Lees ook: Anke de Jong schrikt enorm van confronterende WIDM-foto

Wil Anke de Jong de Mol zijn?

Het lijkt erop dat Anke de Jong zéker zin heeft in een uitdaging. “Ik wil heel graag de Mol zijn”. “Een leuke, sympathieke Mol, waarvan iedereen uiteindelijk denkt: ‘neen dit meen je niet. Dat is het type Mol waar Anke de Jong voor wil gaan als ze de rol bemachtigd. En waarom ze de rol juist ziet zitten? Omdat Anke wél van een show houdt, vertelt ze zelf: “Het lijkt me gewoon waanzinnig om daar de hoofdrol in te hebben.” Een ding is zeker, Anke zou de meest fashionable Mol óóit zijn. Dat moet wel als je hoofdredacteur bent van het grote magazine ELLE. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour. Naast hoofdredacteur is Anke ook wekelijks te zien in Shownieuws bij RTL Boulevard, waar ze de vaste mode-deskundige is, wellicht ben je haar al vaker tegengekomen op televisie!

Alles wat je wil weten over Anke de Jong

Anke de Jong werd op 15 september 1987 geboren in Heerenveen, maar woont sinds haar zestiende in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Toch heeft ze nog steeds veel liefde voor Friesland, gaat ze er nog regelmatig naartoe én spreekt ze het Friese dialect met veel plezier. Naast een liefde voor haar thuisprovincie, is Anke’s liefde voor fashion niet te ontkennen natuurlijk. Als begin dertiger is ze dé jongste hoofdredacteur van een modetitel in Nederland. Ze heeft al van jongs af aan een fascinatie hebben gehad voor de mode- en de daarbij behorende magazinewereld, en las als kind stiekem de tijdschriften van haar moeder. Anke’s interesse in de mode zat er dus al vanaf kinds af aan in het bloed en nu heeft ze enorme carrière bereikt die allemaal in het straatje van de modewereld zitten!

Anke de Jong Instagram

Ondanks dat ze werkt voor een gedrukt tijdschrift, is Anke de Jong enorm goed bij de tijd. Ze gebruikt haar Instagram ontzettend veel. Je vindt er foto’s van haarzelf, van leuke dingen die ze doet, of van covers waar ze trots op is. Het is zeker de moeite waard om de mooie brunette te checken op het social media platform. Anke de Jong kun je vinden op Instagram @ankedejong.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.