Wow! Dit is de knapste deelneemster van WIDM!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knapste deelneemster van WIDM, wie o wie is het? Daar bedoelen we natuurlijk de enige echte modieuze parel mee…

De knapste deelneemster van WIDM

Als we het gaan hebben over de knapste deelneemster van WIDM, dan we praten natuurlijk over Anke de Jong! Anke trekt alle aandacht van de mannen als ze in beeld komt bij het populaire programma, Wie is de Mol? Anke zit helemaal ondergedompeld in de modellenwereld. De foto’s die ze plaats op haar Instagram profiel geeft weer hoe modieus Anke is. Momenteel zit ze nog in de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. In de stad Kopenhagen waren heel wat modellen te vinden afgelopen week vanwege de fashion week die plaats vond. Eén daarvan was natuurlijk Anke de Jong! De dame is nu 35 jaar maar dat zou je haar zeker niet geven, er is géén enkel kraaienpootje in haar gezicht te bekennen.

Lees ook: Anke de Jong schrikt enorm van confronterende WIDM-foto

Wil Anke de Jong de Mol zijn?

Het lijkt erop dat Anke de Jong zéker zin heeft in een uitdaging. “Ik wil heel graag de Mol zijn”. “Een leuke, sympathieke Mol, waarvan iedereen uiteindelijk denkt: ‘neen dit meen je niet. Dat is het type Mol waar Anke de Jong voor wil gaan als ze de rol bemachtigd. En waarom ze de rol juist ziet zitten? Omdat Anke wél van een show houdt, vertelt ze zelf: “Het lijkt me gewoon waanzinnig om daar de hoofdrol in te hebben.” Een ding is zeker, Anke zou de meest fashionable Mol óóit zijn. Dat moet wel als je hoofdredacteur bent van het grote magazine ELLE. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour. Naast hoofdredacteur is Anke ook wekelijks te zien in Shownieuws bij RTL Boulevard, waar ze de vaste mode-deskundige is, wellicht ben je haar al vaker tegengekomen op televisie!

Alles wat je wil weten over Anke de Jong

Anke de Jong werd op 15 september 1987 geboren in Heerenveen, maar woont sinds haar zestiende in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Toch heeft ze nog steeds veel liefde voor Friesland, gaat ze er nog regelmatig naartoe én spreekt ze het Friese dialect met veel plezier. Naast een liefde voor haar thuisprovincie, is Anke’s liefde voor fashion niet te ontkennen natuurlijk. Als begin dertiger is ze dé jongste hoofdredacteur van een modetitel in Nederland. Ze heeft al van jongs af aan een fascinatie hebben gehad voor de mode- en de daarbij behorende magazinewereld, en las als kind stiekem de tijdschriften van haar moeder. Anke’s interesse in de mode zat er dus al vanaf kinds af aan in het bloed en nu heeft ze enorme carrière bereikt die allemaal in het straatje van de modewereld zitten!

Anke de Jong Instagram

Ondanks dat ze werkt voor een gedrukt tijdschrift, is Anke de Jong enorm goed bij de tijd. Ze gebruikt haar Instagram ontzettend veel. Je vindt er foto’s van haarzelf, van leuke dingen die ze doet, of van covers waar ze trots op is. Het is zeker de moeite waard om de mooie brunette te checken op het social media platform. Anke de Jong kun je vinden op Instagram @ankedejong.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!