Video: Marieke Elsinga schudt keihard met haar flinke jongens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooie Q-music DJ Marieke Elsinga heeft rondingen aan alle kanten en ze blijven maar groeien! Ze besloot er eens goed mee te schudden op deze video.

Marieke Elsinga gedraagt zich fout tijdens televisieshow

Marieke Elsinga is haast overal te zien. De prachtige vrouw is dan ook ontzettend getalenteerd. Ten eerste is ze natuurlijk DJ bij de Nederlandse radiozender Q-music, maar daarnaast is ze ook veel te zien op nationale televisie. Zo zit ze bij programma’s zoals I Can See Your Voice en Fout maar Goud. Van dat laatst genoemde programma heeft RTL een kleine compilatie van video’s online gezet op haar sociale media. In deze video staat Marieke Elsinga toch wel in de spotlights. De brunette doet allerlei gekke dansjes en gekke stemmetjes tijdens het zingen van verschillende liedjes. Tijdens een van deze dansjes besluit ze ook nog eens even lekker te gaan schudden en dat zorgt natuurlijk voor betoverende bewegingen in haar bovenlijf. Het ziet er allemaal super gezellig uit. Zowel Marieke als haar collega’s lijken ontzettend te genieten van de uitzending.
RTL en Marieke Elsinga krijgen veel haat-reacties

Ondanks de gezelligheid die van de bovenstaande video afspat, lijkt het publiek het minder leuk te vinden. Dan hebben we het niet over het publiek bij het programma zelf, maar over het online publiek. Uit alle hoeken en kieren komen mensen in de reacties met negatieve en gemene opmerkingen. Zo zegt iemand: “Aanstellers en onecht. Worden ze nog dik voor betaald ook. Nee, ik heb geen azijn gedronken.” Diegene krijgt zeker vaker te horen dat ze zuur reageren… Iemand anders reageert met: “Vreselijk die Marieke bah.” De meeste mensen noemen het een namaakcircus en een stelletje neppe aanstellers. In sommige reacties laten mensen ook weten dat ze het verschrikkelijk vinden dat deze mensen ook nog betaald worden voor wat ze doen. Ook vinden velen het irritant worden dat ze altijd maar dezelfde gezichten op televisie voorbij zien komen.

Marieke Elsinga weet rondingen te camoufleren

De beeldschone Marieke Elsinga is hoogzwanger en plaatst regelmatig foto’s van zichzelf op haar sociale media. Niet alleen professionele foto’s op haar tijdlijn, maar ook selfies in haar Instagram verhaal. Dit betekent dat je wel zou moeten zien dat ze zwanger is, maar de Nederlandse DJ weet het met bepaalde belichting en outfits toch goed te verbergen. Of dit bewust is of niet, weten we niet, maar het valt op dat haar buik dus juist bijna nooit opvalt. Onlangs plaatste ze ook weer een selfie op haar verhaal in slecht licht waar ze een donkere broek op aanheeft. Haar babybuik is bíjna niet te zien. Ze houdt haar zwangerschap duidelijk niet geheim, want onlangs plaatste ze ook nog foto’s en video’s van haar zwangerschapsverlof en zwangerschapsfotoshoot. Het zal dus niet bewust zijn om haar buik te verstoppen op selfies. Dikke buik of niet, Marieke Elsinga blijft een mooie en leuke vrouw om naar te kijken én te luisteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!