Video: Lies Zhara zet mannen voor ultieme test in extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara zet je voor het blok: kijk je naar het uitzicht, de auto of lies in haar piepkleine rokje?

Zomers geklede Lies Zhara lijkt de weg kwijt

Lies Zhara staat bekend om veel dingen; mooie rondingen, zichzelf openstellen op Twitch, mooie vakantiefoto’s en ongefilterde Insta-stories. Vooral die vakantiefoto’s scoren de laatste maanden erg goed. Lies Was dan ook veel over de grens te vinden, voornamelijk in landen waar de temperaturen flink opliepen. Ook nu is ze nog even snel naar de zon gevlogen voor een laatste bloedhete trip naar Albanië. Daar was ze de bergen in getrokken om een heel mooi uitzicht te delen via Instagram. Het rokje dat ze droeg was overduidelijk bedoeld om het uitzicht nóg mooier te maken, maar ook om haar mannelijke volgers voor een ultieme test zetten: waar moet je op zo’n foto naar kijken?

Wat maakt Lies Zhara toch zo ontzettend interessant?

Lies Zhara is geboren in 2001, een echte 2000 kid dus. Met de hele generatie Z achter zich streamt ze op Twitch. Soms speelt ze daar een videospelletje, maar vaak staat de camera op Lies zelf. Sterker nog, ze legt de focus het liefst op haar twee meest prominente eigenschappen:

Zoals gezegd gamet ze in de tussentijd ook veel, en praat ze tegelijk met haar fans in de chat. Ze speelt onder andere ‘skribble.io’, een soort online versie van Pictionary. Maar ze speelt ook Fortnite, Minecraft en horrorgames als Phasmophobia.

Zie ook: Foto: Influencer Lies Zhara ligt zonder topje te zonnen

Lies heeft last van vieze gluiperds

Elke vrouwelijke Instagram influencer heeft last van vieze gluiperds in de Instagram opmerkingen. Hele verhalen over hoe verliefd ze wel niet zijn op hun idool, met vaak ook vieze voorstellen of enge toespelingen. Bij Lies Zhara loopt het vaak ook de spuigaten uit in haar Instagram-comments.

Zo zien we regelmatig vieze, veel oudere mannen in haar comments die je echt onder de categorie ‘gluiperds’ mag scharen: Mooie meid ben je lies lekker meid 😍’ Deze gast droomt natuurlijk over een wild nachtje met Lies. Dat zullen de meeste volgers ook graag willen, maar zij kunnen die dromen wél voor zich houden. Wanneer zulke wilde gedachten toch per ongeluk in de comments-sectie terechtkomen, ziet dat er vaak een beetje smerig uit:

Lies Zhara Comments

Een andere vindt ook : ‘ Mooie Rode badkleding Lies je bent erg knap ermee klaar voor strand-redder 👌👍’.

Lies Zhara gaat elke week op vakantie

Lies Zhara gaat erg vaak op vakantie, zoals je op haar Instagram kan zien. Haar laatste vakantiebestemming was Albanië. Daarvoor was ze overal in Europa te vinden: Saint-Tropez, Zwitserland, Frankrijk en ook Griekenland. En dan missen we er sowieso nog één of twee!

Lies Zhara heeft een bekende hond

Lies Zhara heeft een erg goeie band met haar hondje, een chihuahua. Lies heeft een apart account met allemaal foto’s van haar dieren. Wie haar puur op haar uiterlijk beoordeelt zal natuurlijk snel denken ‘dat is typische zo’n Instagram meisje’. Toch heeft Lies een mooie andere kant die ze soms ook laat zien: ze is een enorme dierenvriend. Ze doet vrijwilligerswerk in een asiel en omgeeft zich het liefst met katten en honden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.