Video: Lies Zhara zet mannen voor ultieme test in extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara zet je voor het blok: kijk je naar het uitzicht, de auto of lies in haar piepkleine rokje?

Zomers geklede Lies Zhara lijkt de weg kwijt

Lies Zhara staat bekend om veel dingen; mooie rondingen, zichzelf openstellen op Twitch, mooie vakantiefoto’s en ongefilterde Insta-stories. Vooral die vakantiefoto’s scoren de laatste maanden erg goed. Lies Was dan ook veel over de grens te vinden, voornamelijk in landen waar de temperaturen flink opliepen. Ook nu is ze nog even snel naar de zon gevlogen voor een laatste bloedhete trip naar Albanië. Daar was ze de bergen in getrokken om een heel mooi uitzicht te delen via Instagram. Het rokje dat ze droeg was overduidelijk bedoeld om het uitzicht nóg mooier te maken, maar ook om haar mannelijke volgers voor een ultieme test zetten: waar moet je op zo’n foto naar kijken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Wat maakt Lies Zhara toch zo ontzettend interessant?

Lies Zhara is geboren in 2001, een echte 2000 kid dus. Met de hele generatie Z achter zich streamt ze op Twitch. Soms speelt ze daar een videospelletje, maar vaak staat de camera op Lies zelf. Sterker nog, ze legt de focus het liefst op haar twee meest prominente eigenschappen:

Zoals gezegd gamet ze in de tussentijd ook veel, en praat ze tegelijk met haar fans in de chat. Ze speelt onder andere ‘skribble.io’, een soort online versie van Pictionary. Maar ze speelt ook Fortnite, Minecraft en horrorgames als Phasmophobia.

Zie ook: Foto: Influencer Lies Zhara ligt zonder topje te zonnen

Lies heeft last van vieze gluiperds

Elke vrouwelijke Instagram influencer heeft last van vieze gluiperds in de Instagram opmerkingen. Hele verhalen over hoe verliefd ze wel niet zijn op hun idool, met vaak ook vieze voorstellen of enge toespelingen. Bij Lies Zhara loopt het vaak ook de spuigaten uit in haar Instagram-comments.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Zo zien we regelmatig vieze, veel oudere mannen in haar comments die je echt onder de categorie ‘gluiperds’ mag scharen: Mooie meid ben je lies lekker meid 😍’ Deze gast droomt natuurlijk over een wild nachtje met Lies. Dat zullen de meeste volgers ook graag willen, maar zij kunnen die dromen wél voor zich houden. Wanneer zulke wilde gedachten toch per ongeluk in de comments-sectie terechtkomen, ziet dat er vaak een beetje smerig uit:

Lies Zhara Comments

Een andere vindt ook : ‘ Mooie Rode badkleding Lies je bent erg knap ermee klaar voor strand-redder 👌👍’.

Lies Zhara gaat elke week op vakantie

Lies Zhara gaat erg vaak op vakantie, zoals je op haar Instagram kan zien. Haar laatste vakantiebestemming was Albanië. Daarvoor was ze overal in Europa te vinden: Saint-Tropez, Zwitserland, Frankrijk en ook Griekenland. En dan missen we er sowieso nog één of twee!

Lies Zhara heeft een bekende hond

Lies Zhara heeft een erg goeie band met haar hondje, een chihuahua. Lies heeft een apart account met allemaal foto’s van haar dieren. Wie haar puur op haar uiterlijk beoordeelt zal natuurlijk snel denken ‘dat is typische zo’n Instagram meisje’. Toch heeft Lies een mooie andere kant die ze soms ook laat zien: ze is een enorme dierenvriend. Ze doet vrijwilligerswerk in een asiel en omgeeft zich het liefst met katten en honden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies🐶 (@momo_ozzi)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.